Speltips/rek & odds: Karlskoga – Vita Hästen 9/1

Emil Jakobsson Publicerat: 9 januari 2015
Speltips: BIK Karlskoga - Vita Hästen 9/1 2015
Foto: Bildbyrån

BIK Karlskoga jagar serieledningen när de under fredagen tar emot hösten succélag Vita Hästen som har börjat tappa rejält med mark i tabellen den senaste tiden.

Vista Hästen rivstartade säsongen med sju segrar på de åtta första omgångarna. Men allt eftersom har laget börjat tappa och inför bortamatchen mot Karlskoga har de förlorat fem av deras sju senaste matcher. På bortaplan har de samtidigt förlorat sex av deras åtta senaste matcher.

Nu under januari har de förlorat borta mot AIK och hemma mot Karlskrona men de har krävts förlängning/straffar i de två matcherna för att skilja lagen åt.

Grym skalp nu senast

Hemmalaget BIK Karlskoga stod samtidigt för en otroligt fin skalp nu senast när de slog självaste Malmö Redhawks på bortaplan med 5-3 vilket betyder att det nu bara skiljer en poäng mellan lagen i tabellen och vid en seger under fredagen tar BIK Karlskoga över förstaplatsen i tabellen.

Laget hade en riktigt tung period och var ner och vände i botten av tabellen här tidigare. Men den senaste tiden går allt deras väg och de radar upp seger efter seger. De har elva raka segrar och 16 segrar på de 18 senaste matcherna. På hemmaplan har de vunnit sju av de åtta senaste matcherna och laget lär få ett riktigt bra stöd mot Vita Hästen.

De är nämligen fritt inträde under kampanjen BIK-kronan där företag och privatpersoner går in och betalar en krona per åskådare. Det kommer med andra ord vara fullsatt och med tanke på hur bra laget spelat den senaste tiden lär stämningen vara på topp.

Testar den raka ettan

Vi är riktigt imponerade av Karlskoga och den ishockeyn de spelar just nu. Vi kommer därför spela den raka ettan till 1,75 gånger pengarna hos William Hill. Förutom de enkla faktum att BIK Karlskoga har en bättre trupp och bättre form har de även presterat bra mot just Vita Hästen även tidigare under säsongen.

Karlskoga vann hemmamötet i oktober med 2-1 och sedan bortamötet mot Vita Hästen i slutet av november med 2-4.

Ny seger ikväll? Passa på, detta odds lär sjunka men jag ser spelvärde hela vägen ner till 1,65.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
BIK Karlskoga 1,75 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,7 comeon logo 3 000 kr
Vita Hästen 4,7 betsafe logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,65 betway logo 500 kr
Över 5,5 mål 2,18 betsafe logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: 1:an, Karlskrona
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 9/1 kl 19:00
TV:  viasathockey logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo