Speltips/rek & odds: Lazio – Juventus 22/11

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2014

lazio juve 22/11Toppmöte väntar i Serie under lördagen – när Lazio gästas av Juventus på Stadio Olimpico. 

Juventus har repat sig väl efter den oväntade förlusten mot Genoa för en månad sedan – och har nu tre vinster i följd, imponerande sådana. Hemma mot Parma nu senast fick man rejäl islossning och utklassade jumbon med hela 7-0. Tre stycken spelare antecknades för två mål vardera; Tevez, Llorente och Morata.

Är en del spelare som saknas sedan tidigare för ”den gamla damen”, men ingenting som är nytt på den fronten. Mer eller mindre den bästa möjliga startelvan kommer ta plats. Andrea Pirlo är det tyngsta namnet som saknas, men laget har klarat sig bra utan honom tidigare under säsongen.

I inbördesmötena har Juventus stor fördel de senaste åren. Tre av de fyra senaste har man vunnit, övrig slutade oavgjort.

Tuff förlust senast

Lazio var i en fin period, men i matchen innan det nyligen avslutade landslagsuppehållet förlorade laget mot Empoli, som är inblandade i bottentriden, med 1-2. En rejäl plump – och nivån måste uppåt om man ska ha något att säga till om mot suveräna Juventus.

Fyra spelare saknas för Lazio, men det är knappast några nämnvärda namn…

På hemmaplan har man resultatraden 4-0-1, vilket självklart är bra; men det är främst lag mot den undre tabellhalvan man ställts mot på Stadio Olimpico. Knappast några motståndare i klass med Juventus.

1×2-marknaden ser ut som följer: 4,0-3,50-2,05 – vi tycker att värdet lutar över åt tvåan. För tillfället känns Juventus klart starkare, Lazio kommer från en usel prestation – och traditionen talar för gästerna.

Allt över det dubbla känns okej för en bortavinst. Bäst odds erbjuder Bwin och William Hill; 2,05. Den plockar vi med en mindre summa.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Lazio 4,00 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,50 betsson logo 1 000 kr
Juventus 2,05 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,87 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 2,00 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Juventus att vinna
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 22/11
TV:  tvtolv logo bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson