Speltips/rek & odds: Lazio – Sampdoria 5/1

Spelbloggare Publicerat: 5 januari 2015

lazio sampdoria 5/1Tunt med matcher runt om i fotbollseuropa under måndagen, men i italienska Serie A bjuds vi på ett intressant toppmöte mellan Lazio och Sampdoria på Stadio Olimpico.

Det en halv månad långa juluppehållet är över. Lazio och Sampdoria har varit två av seriens mest positiva överraskningar och hittas båda två på 27 pinnar efter de 16 inledande omgångarna. Tredjeplatsen, vilken innehas av Lazio för tillfället, betyder kval till CL nästkommande år – och där är siktena inställda.

Lazio var oerhört vassa innan uppehållet och har tre vinster och två kryss på de fem senaste matcherna. Den senaste matchen var borta mot Inter och där slutade det 2-2 – en stor besvikelse för Lazio såhär i efterhand. Man ledde med 2-0 efter 37 minuter, men tappade det totalt i andra halvlek.

Lite oklart kring skadeläget för hemmalaget, men viktiga Candreva och Biglia väntas i alla fall starta på bänken.

BLGM?

Sampdoria är extremt svårslagna och har, tillsammans med Juventus, förlorat minst matcher i seriespelet, en till antalet. Man har resultatraden 6-9-1 och som ni ser har en del poäng tappats i och med alla kryssen.

Laget har åtta matcher i följd utan förlust, men bara tre av dessa har vunnits. Kan tolkas som att man defensivt inställda och prioriterar att hålla tätt bakåt över att anfalla – men så är det inte. Man har nätat i alla åtta matcherna och båda lagen hittat nätet i sju av dem.

Lazio är offensivt skickliga, inte minst på hemmaplan och man lämnar mycket sällan Stadio Olimpico mållösa. Samtidigt lär det finnas stora ytor för Sampdoria att kontra på, vilket de är vassa på.

Dubbla degen för att båda lagen gör mål, det tycker jag är värt en medelstor investering.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Lazio 1,85 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Sampdoria 5,00 betsafe logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,75 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 2,15 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2,0 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 20:45, 5/1
TV:  cmorelive logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson