Speltips/rek & odds: Levante – Deportivo 9/1

Emil Jakobsson Publicerat: 9 januari 2015

Levante - Deportivo 9/1 2015 speltipsEfter en vecka full med cupmatcher i Spanien är äntligen Primera División tillbaka och det är Levante och Deportivo La Coruña som tjuvstartar omgången under fredagskvällen.

Det känns alltid klyschigt att prata om viktiga poäng när två lag möts men det är ofta väldigt sant. Levante ligger inför helgens omgång bara en poäng från en nedflyttningsplats och bara en poäng före dem ligger Deportivo. Inget av lagen har med andra ord råd att förlora den här sexpoängsmatchen.

Deportivo är nykomlingar den här säsongen och stod för en riktigt stark insats nu senast när de slog Athletic Bilbao med 1-0 hemma på Estadio Municipal de Riazor i omstarten. Men ser vi över en längre period än bara senaste matchen går det tungt just nu. Fem förlust, fyra oavgjorda och bara en seger hade dem på de tio sista matcherna innan jul.

Bortaspelet är samtidigt ett stort problem. De har förlorat de tre senaste bortamatcherna med hela 9-1 och faktum är att de bara gjort ett mål på de fem senaste bortamatcherna.

Radade upp fem raka oavgjorda

Levante föll samtidigt med 3-1 borta mot Atlético Madrid i omstarten efter nyår och i tisdags föll de sedan med 2-0 mot Málaga i Copa del Rey. Däremot radade de upp fem raka oavgjorda resultat innan jul och mot svagare mer likvärdiga motståndare blir de otroligt ofta kryss för Levante. Deras tre senaste hemmamatcher har till exempel alla slutat oavgjort.

Levante är i form av hemmaplan favoriter här med med tanke på att detta blir tredje matchen inom en vecka lär de tappa några procent. Med tanke på att inget av lagen har råd att förlora matchen heller känns oavgjort till oddset 3,2 riktigt bra. Betway som erbjuder det högst oddset på krysset matchar nya kunders insättning med ett gratisspel upp till 500 kr.

Vi tror även att det kommer bli målsnålt här så om ni föredrar det kan ni spela korrekt resultat 0-0 samt 1-1 vilket finns till odds runt 6,5 samt 7,5.

Se matchen gratis: Bet365 sänder matchen gratis för alla kunder med pengar på kontot, öppna ett konto här och få en insättningsbonus värd 1 000 kr. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Levante 2,25 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,2 betway logo 500 kr
Deportivo 3,85 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,57 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 2,55 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: Fredag 9/1 kl 21:00
TV:  cmoresport logobet365 logoRegler och villkor gäller.tv4sport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo