Speltips/rek & odds: Levante – Getafe 8/12

Spelbloggare Publicerat: 8 december 2014

levante getafe 8/12Viktiga poäng ska fördelas ut på den undre tabellhalvan när Levante och Getafe drabbar samman på Estadio Ciudad de Valencia under måndagen.

Från absoluta botten, har nu Levante börjat leta sig uppåt i tabellen. Man hade bara spelat in snåla sex pinnar på de inledande nio omgångarna i Primera División – innan den förlösande segern hemma mot Almería kom. Därefter har laget sett ljusår bättre ut och var, innan 1-2-förlusten mot Espanyol förra veckan, obesegrade i tre raka matcher, trots tufft motstånd.

Man kommer från en 1-1-match mot Albacete – bottenlag i Segundan – men det vore orättvist och felvisande att dra några slutsatser av den prestationen eftersom i princip hela det ordinarie laget ställdes vid sidan av.

På hemmaplan har Levante två raka 2-1-vinster mot Almería samt Valencia.

Levante har goda förutsättningar att göra en god prestation här; hela truppen är fit for fight. Getafe kommer till spel utan skadade Álvaro Vázguez och avstängde Pablo Sarabia.

Har lite svårt att få grepp om Getafe; laget är väldigt upp och ner, varvar topprestationer med usla sådana – och så var det även i fjol. Ett opålitligt lag, helt enkelt.

Eibar krossades med tre mål mot noll i Copa del Rey häromdagen, men precis som i Levantes cupmatch så var det b-betonade lag som ställdes ut. Dessförinnan hade man två förluster mot Villarreal samt Athletic Bilbao efter varandra.

Överspelet testas

I lagens fyra senaste inbördesmöten har det sammanlagt bara blivit två mål – och detta har oddssättarna uppenbarligen lagt extremt stor vikt vid. De är ense; det här kommer bli en målsnål tillställning…

Vi är inte lika säkra på det, däremot. Ny match, nya spelare och nya förutsättningar.

Under säsongen har det faktiskt blivit en del mål i lagens matcher; Levantes snittar 2,9~ per match, Getafes 2,2~.

Här får vi ändå 1,90 gånger pengarna för över 2,0 mål (pengarna tillbaka vid exakt två). Om vi tittar på Levantes åtta senaste matcher har fem av dessa överstigit linan, resterande tre har det blivit exakt två baljor i. För Getafe har det också blivit minst tre mål i fem av deras åtta senaste, två av matcherna har understigit linan.

Över 2,0 mål är absolut spelbart med en mindre insats.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Levante 2,60 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,20 betway logo 1 000 kr
Getafe 3,20 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,57 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,55 betsson logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 19:00, 8/12
TV:    (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson