Speltips/rek & odds: Liverpool – Manchester City 30/7

Emil Jakobsson Publicerat: 29 juli 2014

Speltips Manchester City - Liverpool 30/7 2014
Liverpool och Manchester City fortsätter sin turné genom USA när man under onsdagen möter varandra på Yankee Stadium i New York.  Efter en närmare titt på matchen har vi hittat ett spännande speltips.

Förra säsongen krigade de hela vägen in i kaklet om vem som skulle vinna Premier League. Nu ställs de mot varandra i en riktigt spännande träningsmatch inför den kommande säsongen.

När Liverpool värmde upp inför International Champions Cup förlorade man med 0-1 mot Roma efter ett tungt baklängesmål i den 90:e minuten.

Men när försäsongsturneringen väl drog igång slog man grekiska Olympiakos med 1-0 efter att Raheem Sterling slagit till redan i den 5:e matchminuten.

Ser vi till förra säsongens möten mellan Liverpool och City vann lagen sina hemmamatcher med 3-2 respektive 2-1 och året innan det slutade båda matcherna oavgjort.

City har gått som tåget

Manchester City har samtidigt gått som tåget under försäsongen. Vi har tidigare varit inne på varför vi tror att de går bra.

De har en otrolig bredd i sitt lag och när spelare som till exempel Jovetic och Dzeko inte ens är säkra på sin plats i startelvan måste de ta alla chanser de får att spela. De måste bevisa att de ska få spela de stora matcherna den kommande säsongen.

Det märktes inte minst nu senast mot AC Milan då man sprang iväg till hela 4-0 inom loppet av 26 minuter. Bland annat Jovetic som vi nyss nämnde gjorde två av målen.  Slutresultatet skrevs sedan till 5-1.

Innan den segern mot Milan hade man även krossat topplaget i MLS, Sporting Kansas City med hela 4-1.

Liverpool har börjat använda Suarezpengarna för att bredda sin trupp inför kommande säsong då de ska ut i Champions League igen men de har inte samma klass på sina rotationsspelare som City.

City känner sig förmodligen också tryggare i sitt spel då man har kvar mer eller mindre samma trupp och varken sålt eller köpt lika många spelare som Liverpool.

Vi väljer att lägga våra pengar till City här då vi får hela två gånger pengarna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Liverpool 3,6 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,55 comeon logo 3 000 kr
Manchester City 2,0 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,38 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,65 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Manchester City
Odds: 2,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot torsdag 01:05
TV:  tvtio logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo