Speltips/rek & odds: Liverpool – Swansea 28/10

Emil Jakobsson Publicerat: 27 oktober 2014
Liverpool - Swansea 28/10 2014
Foto: Bildbyrån

Tredje raka matchen på Anfield inom en vecka för Liverpool väntar under tisdagen. TV10 sänder matchen när Swansea står för motståndet i ligacupen.

Veckan inleddes i onsdags på Anfield där Real Madrid mer eller mindre körde över hemmalaget och vann med 0-3. Efter det blev det bara 0-0 hemma mot Hull i Premier League nu i helgen och Mario Balotelli stod för en ny svag insats. Han har inte riktigt hittat rätt men framförallt fortsätter han att bränna sina lägen. Han just nu sju mållösa matcher bakom sig och totalt har det bara blivit ett mål på tio matcher för Liverpool.

Ser vi över de fem senaste matcherna har Liverpool två segrar, två förluster och en oavgjord. De har även ett väldigt tufft spelschema framför sig. Inom de tre kommande matcherna efter denna ställs de mot  både Real Madrid samt Chelsea.

Gästande Swansea hade en negativ period med tre förluster, en seger och två oavgjorda när de nu i helgen tog emot Leicester City. Swansea gjorde långt från sin bästa match den här säsongen men lyckades få med sig tre viktiga poäng efter 2-0.

Svårtippade startelvor

Förra säsongen vann Liverpool hemmamötet mot Swansea och mötet i Wales slutade oavgjort. Men med tanke på att Liverpool är minst sagt svårbedömda formmässigt nu väljer vi att avstå 1×2-marknaden även om vi lockas av den raka ettan. Med tanke på spelövertaget nu senast är det inte omöjligt att de kan bygga vidare på det men samtidigt fick Swansea med sig en viktig seger nu senast också vilket ger dem stärkt självförtroende vilket inte ska underskattas.

Det är samtidigt ligacupen vilket alltid gör startelvorna svårtippade och vilka som spelar matchen påverkar 1×2-marknaden mer än över-/underspelen då de ofta mer bygger på lagens taktik och hur spelet ser ut som helhet.

När Liverpool tog emot Real Madrid tidigare under veckan testade vi över 2,5 mål och det prickade rätt. Under tisdagen tänker vi däremot testa under 3,0 mål vilket ger pengarna tillbaka om det blir prick tre mål.

Liverpool har till exempel blivit nollade i två raka matcher och höll nollan själv nu senast. Swansea har samtidigt hållit nollan i tre av deras fem senaste matcher.

Totalt sett har sex av de båda lagens tolv senaste matcher gått under 3,0 mål. Dessutom har enbart två av dessa tolv matcher gått över 3,0 vilket matchen måste göra för att vi ska förlora pengarna.

Gratisspel: Testa ett gratisspel hos Betfair värt 350 kr idag. Hämta ditt gratisspel här.

 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Liverpool 1,75 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,0 bwin logo 250 kr
Swansea 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,2 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,67 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (pengarna tillbaka vid tre mål)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 28/10 kl 21:00
TV:  tvtio logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo