Speltips/rek & odds: Malmö – Atlético Madrid 4/11

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2014
mff atletico 4/11
Foto: Bildbyrån

Malmös jakt på en slutspelsplats i CL fortsätter. Under tisdagen behöver man en plocka poäng mot fjolårsfinalisten, Atlético Madrid, för att hoppet ska leva vidare.

Det allsvenska guldet hamnade himma i Skåne för andra året i följd. Malmö har sannerligen gjort en historisk säsong, där man toppade serien med hela sex pinnar ner till serietvåan – men den absolut största meriten är att man, som första svenska klubb på fjorton år, nått CL-gruppspelet. Där har man en vinst (Olympiakos h) och två torskar (Juventus b och Atlético b).

Den allsvenska säsongen avslutades rätt knackigt med två förluster på de tre sista matcherna, men självklart svårt att motiveras när guldet redan hade säkrats. Största fokuset har ändå legat på Champions League den senaste månaden.

Atlético har fyra vinster efter varandra och börjar se riktigt formstarkt ut. I tre av dessa matcher har nollan hållits.

För tre veckor sedan möttes just Atlético och MFF – då på Estadio Vincente Caledrón. Efter en mållös första halvlek trappade spanjorerna upp tempot sista 45 och vann till slut med klara fem mål mot noll. Dessutom hade man fem olika målskyttar.

Grupp A är trots det fortfarande jämn och mellan jumbon MFF och ettan Atlético skiljer bara tre pinnar. På de sex matcher som spelats i gruppen har hemmalaget vunnit samtliga. Till exempel så förlorade Atlético borta mot Olympiakos – som MFF i sin tur besegrade hemma på Swedbank Stadion. Fortsätter trenden här?

Skador:
Malmö: Molins, Halsti (osäker), Blomqvist (osäker).
Atlético: Correa (osäker), Tiago (osäker).

Tips: Hämta din insättningsbonus från Bet365 värd 1000 kr här.

Liknande matchbild som senast?

Vi kommer inte våga oss på något resultatspel i den här matchen. Värdet hittas helt enkelt inte på de marknaderna. Mycket som är ovisst och inget odds som sticker ut märkbart.

Däremot har jag en tänkbar matchbild i huvudet; att Malmö kommer kliva ut precis som senast när lagen möttes och täppa till bakåt – för att Atlético desto längre matchen lider ökar tempot och ytor kommer skapas åt båda håll.

Malmö kommer mestadels ligga i försvarsställning och det tär på krafterna…

Tycker det mesta tyder på en mer avvaktande första halvlek – en mer fartfylld andra.

Kanske inte så att det blir noll mål första 45, för att sedan bli fem sista 45; men fler mål i andra halvlek tror vi absolut att det blir. 0-3 (0-1) låter väl rimligt?

Betway betalar trevliga 2,10 gånger pengarna för spelet. Synas. Saknar ni konto? I så fall får ni ett gratisspel värt 500 kr här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Malmö 12,00 betsson logo 1 000 kr
Oavgjort 5,25 betsafe logo 1 000 kr
Atlético Madrid 1,35 betway logo 500 kr
Under 2,5 mål 2,10 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Flest mål i andra halvlek
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr riskfritt spel)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 4/11
TV:  tvsex logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Guide: Spelbolagens bästa insättningsbonusar

Missa inte vår guide där vi går igenom alla spelbolagens bästa insättningsbonusar och erbjudanden. Ni hittar hela bonusguiden här.

Skrivet av: Emil Jakobsson