Speltips/rek & odds: Manchester City – Swansea 22/11

Emil Jakobsson Publicerat: 21 november 2014
Manchester City - Swansea 22/11 2014 speltips och odds
Foto: Bildbyrån

Krisen fortsätter i Manchester City. Ytterligare ett nederlag, de fick endast oavgjort borta mot QPR. Vänder dom på missödet eller fortsätter misslyckandet idag mot Swansea?

Manchester City tar emot Swansea på Etihad nu på lördag, avspark 16:00. Speltips, startelvor, statistik och alla odds hittar ni här.

Swansea har radat upp dåliga resultat på bortaplan, ser vi över de fem senaste bortamatcherna har de tre förluster och två oavgjorda. Målformen är inte heller på top då de endast lyckats göra fem mål på de senaste åtta bortamatcherna. Swansea inledde säsongen starkt, med fyra raka segrar men efter det har de tappat. Visserligen slog dem Arsenal förra veckan, men att resa på bortamatch till Manchester är en tuffare uppgift.

”Det vänder nu”

Ett skakat City efter 2-2 drabbningen borta mot Queen Park Rangers. Endast en vinst på de fem senaste matcherna. Att det råder kris i Manchester laget är inget man kan sticka under stolen med.
De har nu fått två veckors vila och jag är övertygad om att dem har förvaltat den väl. City’s individuell kvalitet är ljusår ifrån Swansea och jag är förvissad att Sergio Aguero kommer visa vart skåpet ska stå, han är nog väldigt sugen på revansch efter 0-1 förlusten mot Portugal i veckan.

Manchester City har goda chanser att vinna i denna sammandrabbning, oavsett kris, har det kvalitéerna som behövs. De har två hemmasegrar i protokollet och sett till hemmamatcher har de endast förlorat en på hela säsongen. Att bortasvaga Swansea skulle komma och köra över City på hemmaplan är jag ytterst tveksam till. Jag tror nämligen att City vänder på den negativa trenden idag. De har väldigt lätt för Swansea, speciellt hemma. De tre senaste drabbningarna har City en målskillnad på 8-0. Att Swansea blir mållösa på lördag är alltså inte helt omöjligt. Mitt tips går till City.

Med tanke på Citys otroligt fina resultat tidigare mot just Swansea som samtidigt är väldigt svaga på bortaplan tror vi att det vänder för City nu och testar handikappet -1,25 mål för att driva upp oddset. Spelet betyder att om City vinner med två mål vinner vi pengar, om de vinner med ett mål förlorar vi bara halva insatsen och vid oavgjort eller förlust förlorar vi hela insatsen.

Speltips: Manchester City -1.25 AH

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester City 1,4 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Swansea 11,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,75 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,52 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,25 (halva insatsen tillbaka om City bara vinner med ett mål)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 22/11 kl 16:00
TV:  viasatsport logo Ej Viaplay eller parabol.  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Rickard Svedjestrand