Speltips/rek & odds: Milan – Chievo 4/10

Emil Jakobsson Publicerat: 3 oktober 2014

Milan - Chievo speltips startelvor 4/10 2014
Klassiska Stadio Giuseppe Meazza bjuder än en gång in till en kvällsmatch under strålkastarna när Milan tar emot Chievo.

Det är något speciellt med kvällsmatcherna på San Siro. Inte minst med tanke på både Milan och Inters framgångar i Champions League där matcherna spelas under kvällstid.

Under lördagen är det Chievo som står för motståndet, ett lag som Milan faktiskt haft väldigt lätt fört. I alla fall hemma i Milano.

Förra säsongen vann Milan hemmamötet med 3-0 men fick bara oavgjort på bortaplan. På San Siro har Milan nio raka segrar mot Chievo och målskillnaden över de fyra senaste hemmamatcherna mot Chievo är hela 15-2.

Ser vi till mer aktuella formkurvor har Milan tre raka matcher utan seger bakom sig. En förlust mot Juventus och sedan två raka oavgjorda mot Empoli och Cesena. Inför den sjätte omgången av Serie A ligger man sexa med åtta inspelade poäng vilket är dubbelt så många som Chievo spelat in.

Chievo skrällde och slog Napoli på bortaplan men förutom den matchen har de tre förluster och en oavgjord. Deras senaste bortamatch var mot Sampdoria och slutade med en 2-1-förlust. De har hela nio förluster, en oavgjord och bara tre segrar på deras 13 senaste bortamatcher i Serie A.

Oddset på ettan är för lågt

Även om Milans absolut inte spelat någon underbar fotboll och även tappat en del poäng de senaste matcherna tror vi att de vinner här vilket gör att vi undviker handikappspelen på Chievo men den raka ettan har ett för lågt odds för att vara spelvärd enligt oss.

Däremot kan vi inte hålla oss för att än en gång testa överspelet när Milan är i farten den här säsongen. Senast vi spelade det var borta mot Empoli, en match som slutade 2-2.  Tre av fem matcher för Milan har gått över 2,5 mål den här säsongen och laget har verkligen ingen gjuten defensiv. Man har släppt in nio mål på fem matcher men samtidigt gjort elva vilket ger ett snitt på fyra mål per match.

För Chievo har två av de tre senaste gått över 2,5 mål och de har släppt in sex mål under dessa matcher.

Dessutom har deras tidigare matcher på San Siro som sagt varit målfester. De fyra senaste matcherna mellan lagen i Milano har trots allt slutat 3-0, 5-1, 4-0 samt 3-1.

Över 2,5 mål till 1,91 är taget.

Gratis stream: Bet365 sänder matchen gratis för sina kunder, om ni saknar konto får ni 1 000 kr insättningsbonus här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Milan 1,45 bwin logo 250 kr
Oavgjort 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Chievo 8,75 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 1,93 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 4/10 kl 20.45
TV:  bet365 logoRegler och villkor gäller.tvfyrasport logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo