Speltips/rek & odds: Milan – Fiorentina 26/10

Spelbloggare Publicerat: 25 oktober 2014

milan fiorentina 26/10Milan har hittat formen och hoppas kunna fortsätta på den inslagna vägen när Fiorentina kommer på besök till San Siro.

Fiorentina har inte levt upp till förväntningarna såhär långt, men har bättrat sig med tiden. Förra veckan förlorade man förvisso mot Lazio, men i torsdags besegrades den grekiska ligaledaren, PAOK, med 1-0 på bortaplan i Europa League. Över 90 minuter, en oerhört stark prestation.

Förlusten mot Lazio är den enda på de nio senaste matcherna, Europaspelet inräknat – där man har vunnit samtliga tre matcher under säsongen.

Helt till skillnad från Milan, så har Fiorentinas matcher varit täta, jämna och målsnåla i serien. Efter sju omgångar har man gjort och släppt in fem mål. Det har alltså bara blivit ~1,4 mål i snitt per match. Frånvaron av Rossi och Gómez har självklart spelat in. De missar även den här matchen.

Milan klarar åtminstone två mål

Den enda som inte är tillgänglig för laguttagningen i Milan är Riccardo Montolivo som sedan tidigare är skadad.

Pippo Inzaghis Milan har fyra matcher efter varandra utan förlust och ser riktigt vassa ut för tillfället. Man har gjort flest mål i serien, men släpper också in en hel del; flest av lagen på den övre tabellhalvan. De bjuder nästan alltid på fantastisk underhållning – målglatt och vidöppet spel.

De två senaste matcherna – mot Chievo och Hellas Verona – har vunnits. Båda med tvåmålsmarginal.

Vi tror att ett Milan i form kommer få hål på Fiorentinas stabila försvarslinje och att vi har en målrik match att se fram emot. Man har flera formstarka namn i offensiven och på San Siro blir det ofta öppna matchbilder.

Milan över 1,5 mål lirar vi till trevliga 2,15 gånger pengarna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Milan 2,10 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,40 1 000 kr
Fiorentina 3,85 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,85 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,02 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Milan över 1,5 mål
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 26/10
TV:  tvtolv logo bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson