Speltips/rek & odds: Napoli – Roma 1/11

Emil Jakobsson Publicerat: 31 oktober 2014
Speltips, startelvor: Napoli - Roma 1/11 2014
Foto: Bildbyrån

En riktigt härlig match från Italien på den klassiska avsparkstiden lördag 15:00 när Napoli tar emot Roma som efter förra omgången gick upp på samma poäng som serieledande Juventus. 

Gästande Roma slog bottenlaget Cesena med 2-0 nu senast och gick genom det upp på samma poäng som Juventus efter att de förlorat borta mot Genoa. För oss neutrala är det givetvis väldigt kul med en jämn och tät toppstrid.

Innan den segern hade däremot Roma bara en seger på de fem senaste matcherna. Bland annat föll man i den dramatiska (och något kontroversiella) bortamatchen mot Juventus samt Champions League-slakten när man föll med 1-7 mot Bayern München.

På bortaplan har de tre raka matcher utan seger men motståndet har samtidigt varit väldigt tufft i form av Manchester City, Juventus och Sampdoria.

Napoli spelade 1-1 tidigare under veckan borta mot Atalanta och deras senaste hemmamatch vann man med hela 6-2 mot Hellas Verona. De har samtidigt presterat betydligt bättre resulat hemma på Stadio San Paolo. På de fyra senaste hemmamatcherna har man gjort 14 mål och har tre segrar och en oavgjord. På bortaplan har de samtidigt tre raka matcher utan seger.

Gratis stream: Bet365 sänder matchen gratis för alla kunder. Saknar ni konto får ni 1 000 kr bonus + 500 kr mobilspel här. 

Jämnt under tidigare matcher

Ser vi till inbördes möten har det varit jämnt. På de fem senaste matcherna har Roma tre segrar och två förluster men samtidigt är det de två senaste matcherna som de förlorat. Nere i Neapel har Napoli tre raka segrar mot Roma.

Men vi väljer att avstå 1×2-marknaden då vi ser en väldigt jämn match framför oss. Roma är starkare men Napoli är ruskigt starka på hemmaplan och brukar spela bra hemma mot just Roma.

Däremot testar vi båda lagen gör mål till 1,69. Roma har bara blivit nollad i en av deras 16 senaste matcher och Napoli har gjort mål i 12 av deras 13 senaste hemmamatcher.

Det som skulle tala emot spelet är om det första målet dröjer, då kan det bli tight. Men så länge det första målet inte dröjer allt för länge tror jag att både Napoli och Roma är nog starka för att jobba in en kvittering/reducering.

Tips: ComeOn! som har det högsta oddset på spelet erbjuder marknadens högsta bonus, hela 3 000 kronor. Hämta din bonus här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Napoli 2,45 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,4 ladbrokes logo 1 000 kr
Roma 3,05 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,02 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,85 nordicbet logo 1 000 + 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,69 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 1/11 kl 15:00
TV:  tvfyrasport logobet365 logoRegler och villkor gäller.tv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo