Speltips/rek & odds: Philadelphia – Tampa Bay 13/1

Emil Jakobsson Publicerat: 12 januari 2015

Philadelphia Flyers - Tampa Bay 13/1 2015 speltips
Tampa Bay toppar den östra konferensen och har tre raka segrar när de reser till östra Pennsylvania för en match mot Philadelphia Flyers.

Det är bra snurr för Tampa Bay just nu. De har tre raka segrar samt sju segrar på de åtta senaste. Inte ens bortaplan ställer till det för dem, de har till exempel vunnit tre av deras fyra senaste bortamatcher.

De har samtidigt hunnit med två matcher mot Philadelphia den här säsongen, seger 4-3 på hemmaplan i oktober och nu senast 3-1-seger på bortaplan i mitten av december. Ser vi även över en längre tidsperiod har Tampa Bay vunnit sex raka samt nio av de tio senaste. Ser vi bara till matcherna i Wells Fargo Center har Tampa Bay vunnit tre av de fyra senaste.

Förstemålvakten utgick skadad sist

Philadelphia ligger samtidigt utanför en slutspelsplats just nu och förlorade med 1-3 hemma mot Boston här om natten. De har nu förlorat sex av deras åtta senaste och de två segrarna har först kommit efter förlängning respektive straffar.

Dessutom saknar Philadelphia förstemålvakten Steve Mason som utgick skadad nu senast. In kommer i stället Ray Emery som har riktigt svaga siffror den här säsongen, eller vad säger ni om en räddningsprocent på 88,9 samt ett målsnitt på 3,21 mål per match?

Nu senast i förlusten mot Boston släppte Emery in tre mål på 16 skott när han fick komma in. Senast han fick en match från start var den 3 januari, då släppte han in tre mål på 13 skott och blev sedan utbytt.

När vi lägger ihop allt detta känns 1,75 för moneylinetvåan riktigt bra vilket betyder att det inkluderar segrar från eventuell förlängning/straffläggning.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Philadelphia 3,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,95 betsafe logo 1 000 kr
Tampa Bay 2,25 bwin logo 250 kr
Under 5,5 mål 2,0 betway logo 500 kr
Över 5,5 mål 1,87 betsafe logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Tampa Bay inklusive övertid/straffar
Odds: 1,75  (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot tisdag kl 01:00
TV:   viasatsport logoviaplay logo(TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo