Speltips/rek & odds: PSG – APOEL 5/11

Emil Jakobsson Publicerat: 5 november 2014

PSG - APEOL speltips & odds 5/11 2014
Paris Saint-Germain utan Zlatan Ibrahimovic tar emot APOEL i Champions League under onsdagen. När lagen möttes nu senast vann PSG efter att Cavani satt 1-0 i den 87:e minuten. Kan APOEL hota PSG även i Paris?

PSG hade visserligen 60% bollinnehav på bortaplan mot APOEL men de lyckades inte få hål på cyprioterna. Det dröjde fram till den 87:e matchminuten innan Cavani som spelade centralt på grund av Zlatans frånvaro lyckades göra det matchavgörande målet.

Formmässigt har annars PSG spelat upp sig efter den tunga inledningen. De har nu fyra raka segrar men hemma på Parc des Princes där man vanligtvis är stark har man faktiskt tappat poäng i två av de fyra senaste matcherna efter kryss mot Monaco och Lyon.

Ser vi till skadeläget saknas Zlatan än men David Luiz som missade helgens match väntas vara tillbaka mot APOEL. Gästerna saknar samtidigt Marios Antoniades, Constantinos Charalambides och Tiago Gomes samtidigt som Tomas De Vicenti, Nuno Morais,  Efstathios Aloneftis och Anastasios Papazoglou alla är tveksamma till spel.

Testa vår favorit: William Hill ger alla nya kunder 1 000 kr bonus.

Spelat tätt i Champions League

Gästande APOEL toppar ligan hemma i Cypern och har efter förlusten hemma mot PSG två raka segrar, 1-0 samt 4-0 mot två lag från den undre halvan av tabellen.

Ser vi till deras spel i Champions League har de varit oväntat jämna matcher den här säsongen. De föll med 1-0 borta mot Barcelona, spelade 1-1 hemma mot Ajax och nu senast föll man som sagt med uddamålet mot PSG. Men bara två insläppta mål efter 180 minuters fotboll mot Barcelona och PSG är imponerande.

De har samtidigt inte gjort något mål under de två matcherna men det är tydligt vilken taktik de har och de har ingen anledning att förändra den inför matchen mot PSG.

Spelbolagen tror på en målrik match och man får bara 1,6 för över 2,5 mål. Men vi tänker i andra banor och testar under 3,0 mål (pengarna tillbaka om det blir tre mål) som betalar 1,9.

Samtliga APOEL:s matcher i Champions League har som sagt gått under 2,5 mål och fem av deras sju senaste matcher totalt. Bara en av de sju har samtidigt gått över 3,0 mål.

För PSG har tre av de fyra senaste matcherna i Champions League gått under 2,5 mål och sju av deras elva senaste totalt. Bara två av de elva matcherna har samtidigt gått över 3,0 mål.

PSG har samtidigt en nyckelmatch i Ligue 1 till helgen då man tar emot Marseille som just nu toppar tabellen fyra poäng före PSG. Min gissning är att om PSG går upp till 2-0 kommer de slå av på tempot och även göra några tidiga byten för att spara på nyckelspelare vilket är positivt för vårt underspel.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
PSG 1,22 bwin logo 250 kr
Oavgjort 6,75 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
APOEL 19,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,43 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,6 redbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 5/11 kl 20:45
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo / Emil Jakobsson