Speltips/rek & odds: PSG – Nice 29/11

Spelbloggare Publicerat: 29 november 2014

psg nice 29/11Zlatans Paris Saint-Germain och Nice drabbar samman på Parc des Princes under lördagseftermiddagen. Allt inför matchen hittar ni här – och dessutom bjuder vi på ett speltips hämtat från hörnmarknaden. 

PSG har bytt ut kryssen mot segrar – och flåsar nu serieledande Olympique Marseille tätt i nacken. Vid tre pinnar här, så minskar avståndet till en poäng mellan lagen. Man har åtta raka vinster, varav fem av dessa i ligan och tre i Champions League. Här väntas sviten förlängas, men när ettan bara betalar 1,22x intresseras vi inte alls.

I tisdags besegrades Ajax med 3-1 på hemmaplan. Ställningen var länge oavgjord i matchen, men i slutskedet visade PSG kvalitén och gjorde två snabba mål, ena signerat Cavani och det andra Zlatan.

Viktiga Thiago Silva och Marco Veratti missar den här matchen på grund av skador.

Nices Didier Digard och Carlos Eduardo dras med känningar och är osäkra för spel. Mathieu Bodmer lämnas utanför truppen.

Säsongen inleddes positivt av Nice som under en längre period lyckades hålla sig på den övre tabellhalvan. Nu har man sjunkit ner till elfteplats efter två förluster och ett kryss på de tre senaste matcherna. Däremellan torskades även en cupmatch mot Metz efter straffar. Klart tveksam form för Nice, alltså.

Återigen en alldeles för hög hörnlina

Ni som läser mina rekar regelbundet vet att jag tidigare har påpekat att PSG skapar ovanligt få hörnor för att vara ett topplag, samtidigt som oddssättarna ofta sätter ut höga hörnlinor på laget. Den här gången är inget undantag med 6,5 hörnor. Usel research av oddssättarna, men det tackar vi för.

PSG har inte lyckats kliva över den linan på 18 raka matcher. Ofta är man nere på 3-4 hörnor per match, även om motståndet är av lite sämre kvalité och man således tillåts ha ett massivt bollinnehav. Säger sig självt att den här linan är fullständigt galet satt.

Betsson betalar 1,85 gånger pengarna för underspelet. Själv hade jag satt ut max 1,45x för samma spel. Det är bara att skicka in polletterna, en självklar investering detta.

Som sidospel skickar vi även in en mindre peng på att Nice skapar flest hörnor till 6,0x hos Bwin. Laget har skapat 6-5-5 hörnor i de tre senaste matcherna. Kan man hålla siffrorna ungefär lika högt här, då ska man ha en helt okej chans att vinna ”hörnmatchen”.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
PSG 1,22 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 6,50 betsson logo 1 000 kr
Nice 21,00 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,50 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,63 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: PSG under 6,5 hörnor
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 17:00, 29/11
TV:  tvtolv logo bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson