Speltips/rek & odds: Roma – Inter 30/11

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2014

roma inter 30/11Roma välkomnar Inter till Stadio Olimpico, där tre friska pinnar står på spel, under söndagen. Vilket lag drar det längsta strået?

Inter har inte alls uppfyllt förväntningarna den här säsongen. På 12 matcher har 17 pinnar inkasserats – och med det hittas man i mitten av tabellen. Faktum är att det bara blivit tre förluster, poängtappen kommer främst från alla kryssen, hittills fem stycken.

Häromdagen vände och vann Inter till 2-1 mot ukrainska Dnipro Dnipropetrovsk, vilket var lagets första vinst på fyra matcher. Dessförinnan hade man tre kryss efter varandra, och innan dess en torsk mot Parma.

På skadelistan hittas Jonathan och Nagatomo. Hernanes och Vidic kommer med största sannolikhet inte vara med, i alla fall inte från start.

Vinner och håller nollan?

Roma tappade olyckligt poäng mot CSKA Moskva senast i CL. Det dröjde ända till den 93:e minuten innan ryssarna kunde kvittera och tack vare det målet är det helt öppet om andraplatsen i grupp E. Bitter eftersmak för Roma, hur som helst. Revanschlustan är stor här?

Tre pinnar har Roma upp till serieledande Juventus inför den 13:e omgången i Serie A – och siktet är självklart på titeln, även om man vet att det kommer bli ruskigt svårt. Gäller att inte tappa poäng i dessa typer av matcher, inte minst på hemmaplan.

Fyra spelare är frånvarande i Roma; Castan, Curci, Torosidis och Balzaretti. Inga jättetunga namn, ska nämnas.

Roma har vunnit och hållit nollan i samtliga av sina hemmamatcher i Serie A, sex stycken närmare bestämt. Målskillnaden på Stadio Olimpico, 14-0.

Inter har samtidigt haft stora problem på resande fot; bara vunnit en av sex matcher. Ynka tre mål har gjorts framåt på dessa matcher.

Känns mycket sannolikt att det här slutar 1/2-0 till Roma.

Roma att vinna och hålla nollan synas med en mindre insats till 3,0 gånger kulorna hos Redbet.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Roma 1,80 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Inter 4,90 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,87 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 2,00 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Roma vinner och håller nollan
Odds: 3,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 30/11
TV:  tvtolv logo bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson