Speltips/rek & odds: Sampdoria – Napoli 1/12

Spelbloggare Publicerat: 1 december 2014

sampdoria napoli 1/12I jakten på Europaplatser hittas tre viktiga pinnar i potten på Stadio Luigi Ferraris under måndagskvällen, där Sampdoria gästas av Napoli.

Sampdoria har varit en av årets mest positiva överraskningar i Serie A – och inför den här matchen, som avslutar den trettonde omgången, hittas man på en sjätteplats. Vid seger här, då kliver man upp tre placeringar, bland annat förbi just Napoli.

Defensiven är ytterst solid och laget har bara släppt in nio mål på tolv seriematcher. Däremot har man nu spelat fyra raka matcher där motståndarna hittat nätet. På dessa har en vunnits, två slutat oavgjort och en förlorats.

På hemmaplan har man sett extremt starka ut och har resultatraden 4-2-0. Även mot bättre motstånd, såsom Roma och Milan, har man lyckats plocka poäng på arenan.

Sampdoria har hela truppen intakt, medan Napoli kommer till spel utan Michu, Insigne och Züniga. Namnkunniga spelare alla tre, men finns fullgoda ersättare.

Två kryssglada lag

Napoli kommer från två raka kryss mot Cagliari samt Sparta Prag, två matcher man stod som favoriter i på förhand. Omöjligt att påstå att det var några helgjutna prestationer, men det faktum att laget är obesegrade i de sju senaste matcherna imponerar.

Till skillnad från Sampdoria, så spelar Napoli en offensivt inriktad fotboll. I lagets seriematcher har det i snitt blivit 3,17~ mål per match.

Trots att Napoli gjort flera bra resultat på bortaplan under säsongen tycker vi att man överskattas smått här. Sampdoria ska ha en mycket bra chans att spela in åtminstone en pinne. Napoli lär inte vara jättemissnöjda med ett kryss heller.

Dubbelchansen 1X spelas till 1,80 gånger fläsket hos Bet365.

1-1?

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Sampdoria 3,65 betsafe logo 1 000 kr
Oavgjort 3,40 betway logo 500 kr
Napoli 2,20 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,83 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,00 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 21:00, 1/12
TV:  tvfyrasport logo bet365 logoRegler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson