Speltips/rek & odds: Schalke 04 – Chelsea 25/11

Emil Jakobsson Publicerat: 25 november 2014
Schalke 04 - Chelsea speltips och startelvor 25 november 2014
Foto: Bildbyrån

Gruppfinal väntar mellan ettan Chelsea och tvåa Schalke 04. Vid en seger är Chelsea klara gruppsegrare, vid en förlust står lagen på samma poäng inför den sista omgången.

Chelsea stormar fram just nu. De toppar Premier League med marginal och har inte en enda förlust den här säsongen. Hela 14 segrar och 4 oavgjorda har det blivit efter 18 matcher för José Mourinhos blåa maskin.

Precis innan landslagsuppehållet slog de Liverpool med 2-1 på bortaplan och nu i helgen slog de programenligt West Bromwich med 2-0 hemma på Stamford Bridge.

Däremot har de kryssat ovanligt ofta i Champions League där två av fyra matcher slutat oavgjort (hemma mot Schalke och borta mot Maribor). En anledning kan vara deras väldigt enkla grupp, de har helt enkelt kunnat fokuserat på ligan och räknat med att vinna gruppen trots några kryss.

Obesegrade på hemmaplan

Hemmalaget Schalke 04 går lite trögt just nu. De har tre förluster på de fem senaste matcherna men alla tre förluster har varit på bortaplan. Helgens match som spelades på Veltins-Arena mot Wolfsburg vann de med 3-2 och på hemmaplan har de fyra raka segrar och åtta raka utan förlust.

Under dessa åtta matcher har de bland annat spelat 1-1 mot Bayern München och 2-1 mot Borussia Dortmund.

Man ska samtidigt inte glömma det faktum att de fick med sig 1-1 borta mot Chelsea trots deras nästan skrämmande dåliga bortaspel. Den här säsongen har de förlorat sju av nio bortamatcher, Chelsea var underligt nog inte en av dem.

Båda lagen har gjort mål i åtta av nio matcher

Schalke 04 måste gå för seger och deras hemmaspel är imponerande. De har gjort mål i säsongens samtliga åtta hemmamatcher, under dessa åtta matcher har de gjort 16 mål. Samtidigt är defensiven inte deras största styrka. De har släppt in mål i sex av deras åtta hemmamatcher (totalt tio stycken).

Det är även där vi hittar vårt spel. Vi spelar att båda lagen gör mål till 1,83 gånger pengarna. Ett offensivt starkt hemmalag som även nätade borta mot Chelsea som måste vinna tror jag kommer peta in minst ett mål. Chelsea är samtidigt för bra för att bli nollade, de har gjort mål i säsongens samtliga 18 matcher.

På bortaplan har båda lagen gjort mål i åtta av nio matcher för Chelsea och för Schalke har båda lagen gjort mål i sex av åtta hemmamatcher.

Mobilbet som erbjuder det högsta oddset på detta spel ger alla nya kunder 100 kr utan krav på insättning samt 800 kr att spela för när man sätter in 200 kr. Hämta er bonus från Mobilbet här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Schalke 04 5,0 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Chelsea 1,83 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,0 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Mobilbet (100 kr gratis utan instättning + 800 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 25/11 kl 20:45
TV:  viasatmotor logoviaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo