Speltips/rek & odds: Skellefteå – Krefeld Pinguine 6/9

Emil Jakobsson Publicerat: 5 september 2014

del

Skellefteå har vunnit alla matcher i CHL och toppar sin grupp när de tidigt under lördagen (14:30) tar emot tyska Krefeld Pinguine. SVT2 samt SVT Play sänder matchen och här hittar ni vårt speltips.

Krefeld är en stad i västra Tyskland precis utanför Düsseldorf nära gränsen till Nederländerna. Ishockeylaget Pinguine kom tvåa i grundserien förra säsongen och året innan det trea men de har åkt ut i kvartsfinal respektive semifinal väl framme i slutspelet.

De har däremot inte gått speciellt bra för tyskarna i årets CHL. De inledde med att förlora med 1-2 hemma mot Skellefteå och man förlorade sedan båda matcherna mot IFK Helsinki med 3-5 respektive 6-1.

De har visserligen bara mött gruppens två starkaste lag än men noll inspelade poäng och 13 insläppta mål på tre matcher är underkänt.

Handikappet ger fint odds

Det bör även vara ganska stor skillnad på hur lagen kommer spela under lördagen jämfört med deras första möte.

Den matchen spelades den 21 augusti, med andra ord väldigt tidigt på försäsongen. Nu har laget blivit varmare i kläderna och Skellefteå kliver in i SHL redan på onsdag så formen bör inte vara några större problem nu.

Skellefteå har samtidigt en betydligt högre högstanivå än Krefeld och bör tjäna på att matchformen blir bättre.

Skellefteå har förutom segern mot Krefeld även vunnit dubbelmötet mot danska Sønderjyske Vojens med 4-1 borta samt 4-1 på hemmaplan nu senast. De har med andra ord inte mött speciellt tufft motstånd än och de jagas i gruppen av IFK Helsinki som bara ligger en poäng bakom västerbottningarna.

De två lagen gör upp i ett dubbelmöte i september/oktober om förstaplatsen i gruppen.

Vi ser det bästa spelvärdet i Skellefteå -2,5 mål till fina oddset 2,2. Vi känner oss trygga i handikappspelet med tanke på hur starka Skellefteå är på hemmaplan och det faktum att Krefeld föll med hela 6-1 borta mot IFK Helsinki nu senast.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Skellefteå 1,3 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 6,85 betsson logo 1 000 kr
Krefeld 7,4 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Under 5,5 mål 1,9 nordicbet logo 1 000 kr
Över 5,5 mål 1,93 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Skellefteå -2,5 mål
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 6/9 kl 14:30
TV:  svttva logosvtplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo