Speltips/rek & odds: Slovan Bratislava – Napoli 2/10

Emil Jakobsson Publicerat: 1 oktober 2014

Slovan Bratislava - Napoli speltips & odds 2/10 2014
Napolistjärnan Marek Hamsik återvänder hem till Bratislava där han inledde sin karriär 2004. Frågan är om han efter matchen kan återvända till sitt nuvarande hem i södra Italien med tre poäng?

Förra säsongen vann Slovan Bratislava den inhemska ligan i Slovakien med åtta poängs marginal. De inledde även den här säsongen starkt med fyra raka segrar men efter det har säsongen tagit en oönskad vändning. Resultaten började gå emot dem och ser vi till deras fem senaste matcher har man fyra förluster och en oavgjord.

Hemma på Stadion Pasienky hade man i alla fall sju segrar och en oavgjord innan man föll med 0-2 nu senast.

När Bratislava kvalade för att få spela i Champions League blev man utslagna av Bate efter 1-1 hemma och sedan förlust 3-0 borta. När de sedan inledde gruppspelet i Europa League förlorade man med hela 5-0 borta mot Young Boys från Schweiz.

Gästande Napoli som kom trea i Serie A förra säsongen hela 13 poäng före fyran Fiorentina har även dem fått en jobbig start på säsongen.Innan ligan ens startat missade man möjligheten att spela i Champions League efter att man spelat 1-1 hemma och sedan förlorat med 3-1 bortamot spanska Athletic Bilbao. Hemma i Serie A har man två förluster, en oavgjord och två segrar vilket gör att man ligger åtta och redan har sju poängs marginal upp till Juventus och Roma.

Däremot inledde man Europa League-spelet på bästa sätt genom att vinna mot Sparta Prag som Malmö FF slog ut tidigare under hösten med 3-1.

Oddset på tvåan för lågt

Vi var först inne på att spela Napoli som segrare här men med tanke på Bratislavas fina spel på hemmaplan och det faktum att Napoli faktiskt tappat en hel del poäng den här säsongen (totalt tre segrar på åtta matcher) gör att vi avstår då oddsen ligger nere runt 1,6 – 1,7.

Vi ser istället det bästa spelvärdet i att Napoli håller nollan vilket ger fina 2,2 gånger pengarna hos Betway (nya kunder får ett gratisspel värt 500 kr). Som jämförelse får man bara 2,55 för Napoli att vinna och hålla nollan men jag ser ett större spelvärde i det raka spelet att de håller nollan då det alltid finns en risk för 0-0 med tanke på Napolis något skakiga form.

Bratislava har trots allt bara gjort ett mål på de fem senaste matcherna trots betydligt svagare motstånd än Napoli. De lär inte heller gå ut till den här matchen och jaga tre poäng, de kommer försöka hålla tätt och kriga till sig ett kryss.

Napoli har samtidigt bara släppt in ett mål på de två senaste bortamatcherna och de är väl medvetna om att Bratislava brukar spela bra på hemmaplan vilket gör att även dem lär vara något försiktiga åtminstone under inledningen av matchen.

Tips: Testa vår favoritbookie William Hill idag och få 1 000 kr insättningsbonus.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Slovan Bratislava 6,5 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,85 titanbet logo 1 000 kr
Napoli 1,67 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,88 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Napoli håller nollan
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Gratisspel värt 500 kr)
Spelstopp: Torsdag 2/10 kl 19:00
TV:  tvfyrasport logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna.

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo