Speltips/rek & odds: Spanien – Vitryssland 15/11

Spelbloggare Publicerat: 14 november 2014

spanien vitryssland 15/11Ett Spanien ur form får besök av Vitryssland under lördagen. Håller man för det enorma favoritskapet?

Att Spanien har sett sina bästa dagar passera, är jag helt övertygad om. Man gjorde ett katastrofalt dåligt världsmästerskap och åkte ut redan i gruppspelet. Den i särklass värsta plumpen kom mot Holland i den första omgången, då man blev utklassade med klara 1-5. Sedan dess har stornationen inte alls kommit upp i nivå.

Här i EM-kvalet har laget två vinster och en förlust. Ska nämnas att segrarna kom mot slagpåsarna Makedonien och Luxemburg. Förlusten mot Slovakien, som man ska slå alla sju dagar i veckan.

Nu lämnas dessutom flera färgstarka spelare utanför truppen av diverse anledningar. David Silva, Juan Mata, Diego Costa och Dani Caravalj, mer bestämt.

BLGM?

Vitryssland är en anonym fotbollsnation, utan några superstjärnor – och kvalspelet har inte börjat bra alls; förluster mot Slovakien och Ukraina. Bara oavgjort mot Luxemburg.

Gutor, Hleb och Politevich saknas för gästerna…

Att det skulle bli poäng här mot Spanien skulle vara en skräll utöver det vanliga, men att man hittar nätet ser vi inte alls som en omöjlighet.

Vitryssland lämnar nämligen hyfsat sällan en fotbollsplan mållösa – har i alla fall inte gjort det ofta på sistone. Bara att titta, i VM-kvalet målade man i de två sista matcherna mot Frankrike och Spanien. Detta trots att man var gruppjumbo.

Så, båda lagen gör mål? Möjligt. Till 3,40 gånger pengarna tycker vi i alla fall att det finns värde. Ett Spanien ur slag kan helt säkert slarva till det i defensiven någon gång under matchen.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Spanien 1,10 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 13,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Vitryssland 41,00 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 3,10 250 kr
Över 2,5 mål 1,40 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag, 20:45, 15/11
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Startelvor:

Uppdateras ca 30-40 minuter innan avspark.

Skrivet av: Emil Jakobsson