Speltips/rek & odds: St. Etienne – Inter 6/11

Emil Jakobsson Publicerat: 5 november 2014

St. Etienne - Inter Europa League 6/11 2014 speltips & odds
Frankrike mot Italien i Europa League under torsdagen när St. Etienne tar emot Inter. När de möttes i förra omgången slutade matchen på San Siro 0-0 och St. Etienne hoppas på tre viktiga poäng på hemmaplan mot Inter.

Inter toppar visserligen grupp F i Europa League men spelet den här säsongen har inte imponerat.Inför torsdagens matcher har de tre poäng ner till tvåan Qarabag samt fyra poäng till St. Stienne. Men på deras sex senaste matcher har de två segrar, två oavgjorda och två förluster. Hemma i Serie A ligger Inter nu nia efter blott 15 inspelade poäng efter tio omgångar.

När vi ser till deras spel på bortaplan har de bara en seger på de fyra senaste och nu i helgen föll de borta mot bottenlaget Parma med 2-0. Det var Parmas första seger på hela säsongen och ett kvitto på hur jobbigt Inter har det just nu.

Det med andra ord fullt logiskt att spelbolagen håller hemmalaget som favoriter här.

St. Etienne ligger femma i Ligue 1 och lutar sig mot en grym defensiv. På deras fem senaste matcher har de två segrar, två oavgjorda och en förlust. Under deras sex senaste matcher har de bara släppt in två mål. Ser vi till deras spel i Europa League har samtliga tre matcher slutat 0-0. Ett smått otroligt facit.

Tio av elva under 2, 5 mål

Med tanke på den överhängande risken för kryss känns inte dubbelchans 1x speciellt lockade då det bara betalar 1,35, i så fall ser vi ett bättre spelvärde i det raka krysset till 3,3 gånger pengarna. Men vi kan inte hålla fingrarna borta från underspelet även om det bara ger 1,6 gånger pengarna.

St. Etienne har sex raka matcher under 2,5 mål och tio av deras elva senaste har gått under 2,5 mål och snittet under dessa elva matcher är ynka 1,09 mål per match.

Inter har samtidigt hållit nollan i tre av deras fyra senaste matcher och fem av deras sex senaste bortamatcher har gått under 2,5 mål. Ser vi bara till Europa League har tre av tre matcher den här säsongen gått under 2,5 mål.

Betway erbjuder det högsta oddset på vårt spel (1,6), om ni saknar konto hos dem får ni ett gratisspel värt 500 kr här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
St. Etienne 2,3 betway logo 500 kr
Oavgjort 3,3 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Inter 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,6 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 2,4 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,6 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Gratisspel värt 500 kr)
Spelstopp: Torsdag 6/11 kl 19:00
TV:  cmorelive logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo