Speltips/rek & odds: Stoke – Newcastle 29/9

Emil Jakobsson Publicerat: 29 september 2014

Stoke - Newcastle 29/9 2014 speltips och odds
Newcastles manager Alan Pardew är under en enorm press och laget mer eller mindre måste vinna. Frågan är om segern kommer under måndagen borta mot Stoke på Britannia Stadium?

Newcastle har verkligen fallit ihop och känslan är att Pardew kan ryka när som helst. På de 13 senaste matcherna i Premier League har man bara en seger. Den här säsongen har man två förluster och tre oavgjorda i ligan.

Man har visserligen två segrar i ligacupen men 0-1 mot Gillingham och nu senast 2-3 mot Crystal Palace efter förlängning är knappast resultat som imponerar.

Stoke brukar vanligtvis vara otroligt starka på hemmaplan och förra säsongen slog man bland annat Arsenal, Chelsea och Manchester United. Den här säsongen har man mött Aston Villa och Leicester City och förlorat båda matcherna med 0-1. De avslutade förra säsongen med bara två förluster på de 16 sista hemmamatcherna.

Däremot har man något oväntat tagit poäng i samtliga bortamatcher den här säsongen, inte minst segern borta mot Manchester City sticker ut.

Hemmalaget vunnit fem raka

Hemmaplan har minst sagt varit viktigt när vi ser till inbördes möten mellan lagen de senaste åren. De fem senaste matcherna mellan lagen har hemmalaget vunnit.

Vi tror att den trenden kommer fortsätta och att Stoke vinner. De har som sagt visserligen förlorat de två inledande hemmamatcherna men både Aston Villa och Leicester har spelat riktigt fin fotboll under inledningen och vunnit mot bland annat Liverpool samt Manchester United och kryssat mot Arsenal och Everton.

Det är samtidigt en djup kris i Newcastle som ligger näst sist och med tanke på hur deras spel sett ut senaste veckorna tror vi inte att det räcker borta mot Stoke.

Vi får hela 2,15 för en hemmaseger hos Ladbrokes (Nya kunder får bonusspel värt 1 000 kr) och det ät taget.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Stoke 2,15 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,45 comeon logo 3 000 kr
Newcastle 3,9 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,68 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,2 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Stoke vinner
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: Måndag 29/9 kl 21:00
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo