Speltips/rek & odds: Swansea – Arsenal 9/11

Emil Jakobsson Publicerat: 8 november 2014
Swansea - Arsenal speltips, startelvor & odds: 9/11 2014
Foto: Bildbyrån

Swansea kan avancera förbi både Manchester United och Arsenal i tabellen om de lyckas besegra just Arsenal under söndagen. Här hittar ni vårt speltips, de preliminära startelvorna och alla odds inför matchen.

Hemmalaget Swansea har tappat rejält efter deras fina start. De inledde som bekant säsongen med fyra raka segrar men har sedan dess bara två segrar på de nio följande matcherna (tre oavgjorda och fyra förluster). Nu senast spelade dem 0-0 borta mot Everton och senast de spelade hemma på Liberty Stadium blev det en 2-0-seger mot Leicester City.

Ser vi bara till deras fem senaste matcher hemma och borta har de en seger, två oavgjorda och två förluster.

Förra säsongens matcher mot Arsenal resulterade i en 1-2 förlust på hemmaplan i september och sedan 2-2 på Emirates Stadium i mars.

”Kollaps modell större nu senast”

Arsenal stod samtidigt för en kollaps modell större tidigare under veckan i Champions League. De hade 3-0 hemma mot Anderlecht från Belgien efter en timmes spel. Men de föll ihop som ett korthus och matchen slutade 3-3.

Innan matchen mot Anderlecht var känslan att Arsenal verkligen var på gång efter en tyngre period. De hade tre raka segrar med målskillnaden 7-1 men efter matchen mot Anderlecht är frågan hur formen egentligen är i detta Arsenal. Speciellt med tanke på att motståndet under deras tre raka segrar minst sagt var svagt i form av Anderlecht och Sunderland på bortaplan och Burnley på hemmaplan.

Magkänslan är att Arsenal kommer studsa tillbaka efter den otroligt bittra matchen tidigare under veckan men oddset 2,17 vågar vi oss inte på med tanke på att Swansea faktiskt är ganska starka på hemmaplan.

Vi testar istället spelet att det är oavgjort i halvtid vilket betalar fina 2,2 gånger pengarna hos Betway. Nya kunder hos dem får ett riskfritt spel värt 500 kr här.

Till exempel har fem av Swanseas sex senaste matcher varit oavgjorda i halvtid och känslan är att vi kommer ha två ganska försiktiga lag under inledningen av matchen. Swansea vet att de är ett svagare lag än Arsenal på pappret och måste spela smart för att få med sig poäng. Arsenal fick samtidigt kritik för sitt allt för naiva spel nu senast mot Anderlecht när det tappade 3-0 till 3-3 och de lär inte gå bort sig första 20-30 minuterna i alla fall.

För Arsenal har tre av de fem senaste matcherna varit oavgjorda i halvtid.

Senast lagen möttes uppe i Wales stod det 0-0 efter 45 minuters spel och vi tycket att oddset 2,2 verkligen motiverar detta spel.

Englands bästa bookie: Visst har ni testat William Hill? Om inte får nya kunder 1 000 kr bonus här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Swansea 3,65 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Arsenal 2,17 betsson logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,95 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,95 betsson logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort i halvtid
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Riskfritt spel värt 500 kr)
Spelstopp: Söndag 9/11 kl 17:00
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo