Speltips/rek & odds: Swansea – QPR 2/12

Emil Jakobsson Publicerat: 2 december 2014
Swansea - QPR 2/12 speltips & odds
Foto: Bildbyrån

Denna drabbning äger rum i Wales, närmare bestämt på Liberty Stadium i Swansea. Hemmalaget jagar en Europa League plats och gästerna från London jagar ett nytt kontrakt.  Speltips, laguppställningar och alla odds inför matchen hittar ni här.

Queens Park Rangers vann hemma i helgen mot Leicester med 3-2. De har även ett relativt färsk kryss mot serietvåan Manchester City i bagaget. Men utöver det präglas Queens Park Rangers med förluster. Att de ligger under strecket med endast elva inspelade poäng beror till stor del på deras dåliga bortastatistik. De har nämligen inte en enda seger utanför hemmaborgen Loftus Road. De har till exempel sju raka förluster på bortaplan med den förkrossande målskillnaden 2-16.

”Ett vaksamt spel”

Swansea spelar bra, mycket organiserat och strukturerad. Jag hade tvivel om Monk men han gör ett bra jobb. Även om de bara vunnit en av deras fem senaste matcher har de spelat bättre hemma på Liberty Stadium där de har vunnit tre av de fem senaste samt sex av säsongens nio matcher.

Jag tror att Swansea är de det bättre laget, de  kommer kunna diktera spelet från början och hitta ett sätt att vinna denna drabbning. Jag tror att Queens Park Rangers kommer att spela en försiktig match. Swansea vinner förmodligen HT / FT och med handicap, men vi tar det säkra före det osäkra.

Det finns intressanta spel i den här matchen, men vi väljer som sagt att ta det säkra före det osäkra. Då Queens Park Rangers kan chocka, de har en ojämn historik och har en färsk seger i bagaget. Därför väljer vi att spela Swansea som vinnare för oddset 1.75 istället för -1,5 mål som betalar 2,95.

Även historiken talar  för Swansea, de har vunnit de två senaste matcherna mot QPR med 4-1 respektive 5-0.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Swansea 1,75 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,85 unibet logo 1 200 kr
QPR 5,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Swansea vinner
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 2/12 kl 20:45
TV:  viaplay logo Viasat Xtra PL 2  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Rickard Svedjestrand