Speltips/rek & odds: Syrianska – GAIS 2/9

Spelbloggare Publicerat: 1 september 2014
syrianska gais 2/9
Foto: Bildbyrån

Misstankar om uppgjorda Syrianskamatcher pågår just nu, men det finns fortfarande möjligheter att tippa på tisdagens match mot GAIS. 

Syrianska härjar i mitten av tabellen och är inför morgondagen nia. Så pass jämn som Superettan är kan botten ändå inte glömmas bort. GAIS, som hittas på en av kvalplatserna, är bara sex poäng bakom. Förlust nu och det börjar bränna underifrån.

Södertäljeklubbens form är otroligt svårbedömd och vinsterna avverkas med förluster. Man har varken åkt på två vinster eller förluster i rad på de sex senaste matcherna i serien.

Mot J-Södra förra veckan blev det förlust med 4-0 – en match där misstankar om uppgörelse lever. Hur som helst, en värdelös insats där de sedan tidigare tydliga defensiva bristerna blev ännu tydligare.

– Vi gjorde tyvärr en dålig match i Jönköping och vi har inte lagt fokus på det som media har skrivit om i efterhand då det inte finns 1 procents sanning i det. Nu börjar det dra ihop sig och kikar man på tabellen så kan man konstatera att varje poäng spelar en avgörande faktor, säger tränaren Zvezdan Milosevic till klubbens hemsida.

Lollo Chanko, Diego Brum och Gabriel Somi är alla skadade. Jobbiga avbräck.

Stark form

GAIS har två vinster och en oavgjord på de tre senaste. Helt plötsligt har spelet börjat klicka och till följd av att pinnarna trillat in har man nu bara två upp till säker mark. I dessa matcher har nollan hållits i två av matcherna och göteborgarna verkar ha hittat tillbaka till sin identitet.

På bortaplan har GAIS inte haft någon vidare lycka. Enda vinsten kom, föga förvånande, mot Hammarby. I övrigt har man två kryss och sju förluster.

– Vi vill jobba med helheten i vårat spel och det gör vi hela tiden. Sen gör vi ju vissa justeringar, vi försöker hitta vissa nyanser av det offensiva och defensiva som ska gälla just den matchen vi har framför oss. Vi ser detta som årets viktigaste match, säger Peo Ljung till Gais.se.

Linus Tornblad, Andreas Drugge och Kenneth Gustafsson.

Visst, GAIS har haft stora problem på resande fot, men nu ser formen så pass bra ut att vi inte annat än kan lockas av tvåan med säkringen draw no bet till 2,20. Dessutom kan Syrianskas defensiva skador innebära stora problem då truppen inte är speciellt bred.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Syrianska 2,25 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,40 betway logo 500 kr
GAIS 3,00 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,83 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: GAIS dnb
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 19:20, 2/9
TV:  tvfyrasport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, lagens fem senaste matcher:

Syrianska
25/8 J-Södra – Syrianska 4-0
20/8 Nyköping – Syrianska 1-3
18/8 Syrianska – Landskrona 1-0
9/8 Östersund – Syrianska 2-1
2/8 Syrianska – Varberg 2-0
GAIS
23/8 GAIS – Varberg 2-0
17/8 Ljungskile – GAIS 0-0
9/8 GAIS – Husqvarna 2-1
3/8 Sundsvall – GAIS 4-0
26/7 GAIS – Värnamo 2-2

 

Skrivet av: Emil Jakobsson