Speltips/rek & odds: Torino – Lazio 14/1

Spelbloggare Publicerat: 14 januari 2015

torino lazio 14/1Det vankas åttondelsfinaler i Coppa Italia och i Turin tar Torino emot Lazio. Ett spelbolag har gjort en supermiss och den utnyttjar vi innan åtgärd.

Lazio var nära att spela hem tre pinnar i bortamatchen mot serietvåan Roma, som bekant är extremt starka på Stadio Olimpico. De ljusblåa ledde med två mål mot noll redan efter 30 minuter och siffrorna stod sig ända till halvtid. I andra halvlek reducerade Totti nästan direkt efter avspark – och gjorde sedan även 2-2-målet. Trots tappet – ett styrkebesked av Lazio att kryssa borta mot Roma, absolut.

Detta var bara en i raden av starka prestationer de senaste veckorna. Matchen dessförinnan besegrades Sampdoria med klara 3-0 – ett av flera exempel. Lazio har nu inte förlorat på sju raka matcher.

Gästerna saknar en del spelare, men de allra viktigaste pjäserna finns att tillgå. Torino är helt befriade från skador och kan, om de vill, ställa upp med starkast möjliga manskap. Lär dock inte bli så – oftast tillåts en del bänkspelare och yngre förmågor ta plats i cupen.

121% i återbetalning

Torino har även de medvind för tillfället, men hittas alltjämt på den undre tabellhalvan. Spelet på bortaplan har varit alltför dåligt, hemma är man däremot relativt starka. Just nu har de sex matcher i följd utan förlust.

På hemmaplan har Torino visat att de kan mäta sig med de allra bästa lagen i Serie A. Nu senast kryssade laget mot Milan – men sett till matchbilden och chansfördelningen borde det nästan ha blivit en trea. I slutet av december blev det vinst mot Genoa som då parkerade på Europaplats.

Här tycker jag att Torino ska ha en bra chans att avancera vidare till kvarten. Hemmaplansfördelen väger tungt och i cuperna brukar underdogsen lyfta, speciellt på grund av att de bättre ofta vilar lite tyngre spelare.

Hade räknat med att Lazio skulle vara knappa favoriter, vilket de är enligt de flesta spelbolagen. Bwin erbjuder exempelvis 1,91x för att Torino ska gå vidare, 1,83x för Lazio.

Betsafes oddssättare har gjort en makalös miss. Det verkar uppenbarligen som att de missuppfattat denna åttondelsfinal som ett dubbelmöte, när det egentligen är ett enkelmöte. Deras 1×2-marknad ser ut som följer: 2,85-3,20-2,50, men 3,60(!) får vi för att Torino ska avancera – och det synas. Oddsen kommer fixas till närmare matchstart, det lovar jag.

I och med detta brutala felodds är återbetalningen 121%, vilket innebär att det finns en rejäl hacka att tjäna vid satsning på Torino via Betsafe (3,60) och Lazio via Bwin (1,83). Ett safebet, helt enkelt. Vill ni se matchen sänds den av Bet365, saknar ni konto får ni  1 000 kr bonus här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Torino 3,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,20 betway logo 500 kr
Lazio 2,62 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,67 redbet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,25 betsafe logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Torino to qualify
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 21:00, 14/1
TV:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av:  Emil Jakobsson