Speltips/rek & odds: Toronto – Columbus 10/1

Emil Jakobsson Publicerat: 9 januari 2015

Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets 10/1 2015 speltips
Det är kris i Toronto. Laget sparkade sin tränare men åkte på en ny tung storförlust nu senast och natten mot lördag är det dags för en ny hemmamatch mot Columbus.

Toronto hade förlorat sju av deras nio senaste matcher när de valde att sparka tränaren Randy Carlyle. Tidigare assisterande tränaren Peter Horachek har tillfälligt tagit över laget under tiden de letar en ersättare. Men tränarbytet fick inte riktigt den effekt de hade hoppats på, första matchen utan Carlyle förlorade nämligen med hela 2-6 mot Washington trots hemmaplan.

De har med andra ord förlorat åtta av deras tio senaste matcher och målskillnaden över de två senaste matcherna är deprimerande 3-11. Visst, på grund av JVM har de spelat väldigt många bortamatcher den senaste tiden men de har även förlorat de två senaste hemmamatcherna nu.

Vunnit fyra raka bortamatcher mot Toronto

Gästade Columbus slog Dallas med 4-2 nu senast, det var deras andra raka seger på bortaplan och de har nu vunnit fyra av deras fem senaste matcher. De inledde säsongen otroligt svagt och hade bland annat en period med 15 förluster på 17 omgångar. Men efter den sviten har de nu vunnit 12 av de 15 senaste matcherna.

Även spelet på bortaplan har fungerat otroligt bra. De har nämligen vunnit sex av de sju senaste bortamatcherna. Columbus har dessutom vunnit de fyra senaste bortamatcherna mot just Toronto.

Trots detta håller spelbolagen Toronto som tunga favoriter, något vi absolut inte håller med om. Vi ser ett stort spelvärde i moneyline tvåan, alltså inklusive eventuell förlängning eller straffläggning.

Vi får oddset 2,16 för det spelet och ser ett riktigt fint spelvärde i denna underdog.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Toronto 2,16 redbet logo 1 200 kr
Oavgjort 4,0 ladbrokes logo 1 000 kr
Columbus 3,1 betsafe logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 2,1 unibet logo 1 200 kr
Över 5,5 mål 1,78 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Columbus, inklusive övertid/straffar
Odds: 2,16 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot fredag kl 01:30
TV:  viasatxtra logoviaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo