Speltips/rek & odds: Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning 21/11

Emil Jakobsson Publicerat: 20 november 2014

Speltips Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Liightning 20/11 2014
Toronto är i fritt fall just nu. Efter förnedringen natten mot onsdag när de förlorade hemma mot Nashville med 2-9 väntar Tampa Bay Lightning natten mot fredag.

Allt är sig likt i Toronto. Pressen på laget är enorm och de har ofta enorma sviter. Antingen spelar de som ligans bästa lag, eller ligans sämsta. Det finns inget mitt emellan när det gäller Toronto.

De hade nyss en period där de vann sex av åtta matcher men efter det har de nu trillat dit på tre raka förluster och två av dem av den större modellen. De har nämligen förlorat de två senaste matcherna med målskillnaden 15-4. Ni läste rätt, 15 insläppta mål på sex perioder ishockey.

Det har samtidigt två målvakter med stukat självförtroende, ingen hungrig backup som kan kliva in och försöka spika igen och ta sin chans.

James Reimer släppte in sex mål mot Buffalo och sedan fick Jonathan Bernier chansen mot Nashville. Men efter tre insläppta mål på de tolv första skotten blev han utbytt och Reimer släppte sedan in ytterligare sex mål på 25 skott.

Vunnit de två senaste mot Toronto

Tampa Bay har samtidigt vunnit de två senaste matcherna mot Toronto, bland annat senaste mötet i Air Canada Center där nattens match spelas.

De är även riktigt formstarka. Vi spelade att de skulle slå New York Rangers på bortaplan  natten mot tisdag och det slutade i en stabil seger med 5-1 för Tampa Bay. Den segern följdes däremot upp av en tung förlust mot New York Islanders som gör en riktigt stark säsong och ligger fyra i den östra konferensen.

Tampa Bay ligger tvåa i öst och har vunnit åtta av de elva senaste matcherna. Vi tror att de kan ge Toronto ytterligare en tuff smäll och deras tredje raka hemmaförlust.

Tvåan som moneyline (inklusive övertid och straffar) betalar 1,72 gånger pengarna hos Nordicbet. Om ni saknar konto där får ni både ett riskfritt spel värt 500 kr samt en bonus värd 1 000 kr.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Toronto Maple Leafs 2,9 bwin logo 250 kr
Oavgjort 4,0 ladbrokes logo 1 000 kr
Tampa Bay Lightning 2,25 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Under 6,0 mål 1,92 betsson logo 1 000 kr
Över 6,0 mål 1,92 betsafe logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Tampa Bay inklusive övertid/straffar
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus+ 500 kr riskfritt spel)
Spelstopp: Natten mot fredag kl 01:30
TV:  viaplay logo Viasat Xtra NHL 2 (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo