Speltips/rek & odds: Valencia – Atlético Madrid 4/10

Emil Jakobsson Publicerat: 3 oktober 2014

Speltips och startelvor: Valencia - Atlético Madrid 4/10 2014
Serietvåan Valencia tar emot de trean Atlético Madrid hemma på Mestella under lördagseftermiddagen. Båda lagen ligger inför den sjunde omgången två poäng bakom Barcelona i toppen.

Valencia kom bara åtta förra säsongen, hela tio poäng bakom sjuan Real Sociedad som knep kvalplatsen till Europa League. Med allt fokus på ligan den här säsongen har Valencia fått en otroligt fin start. Fyra segrar och två oavgjorda har man efter sex omgångar och man har bara släppt in tre mål under dessa matcher.

På hemmaplan är man ännu perfekta med tre segrar på tre matcher även om motståndet inte varit det tuffaste (Malaga, Espanyol och Cordoba som alla ligger på den undre halvan av tabellen).

Förra säsongens hemmamöte mot Atlético spelades i slutet av april och då förlorade man med 0-1 efter ett mål från Raul Garcia i slutet av den första halvleken. Atlético Madrid vann även hemmamötet förra säsongen (2-0) och på de fem senaste matcherna mellan lagen har Atletico tre segrar och två har slutat oavgjort. Senast Valencia vann var 2012 då man vann hemmamötet med 2-0.

Formstarka gäster

Atlético Madrid har samtidigt tre raka segrar bakom sig, bland annat hela 4-0 mot tabellfyran Sevilla samt 1-0 mot Juventus. Men båda de segrarna har varit på hemmaplan. När de spelat på bortaplan har det blivit två segrar, två oavgjorda och en förlust den här säsongen.  Men då har två av bortamatcherna varit mot Real Madrid.

De vann däremot sin senaste bortamatch med 0-1 mot Almeria.

Vi har precis som spelbolagen väldigt svårt att pricka in vem som kommer vinna den här matchen. Spelbolagen erbjuder 2,8 på Valencia, 3,3 för oavgjort och 2,7 för Altético. En jämn match är med andra ord att vänta.

Däremot ser vi ett bra spelvärde i underspelet. Förra säsongen gick båda matcherna mellan lagen under 2,5 mål och fem av de sex senaste matcherna mellan lagen har gått under 2,5 mål. Båda lagen har samtidigt stabila försvar, Valencia har bara släppt in två mål på de fem senaste matcherna och Atlético har hållit nollan i tre raka matcher nu.

För Atlético har sex av de sju senaste ligamatcherna på bortaplan gått under 2,5 mål och precis som det ofta blir när två bra lag ställs mot varandra tror vi att det kommer bli en ganska låst matchbild.

Gratis stream: Bet365 sänder matchen gratis för alla sina kunder, skapa konto här för att se matchen och hämta er bonus på 1 000 kr. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Valencia 2,8 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,3 bwin logo 250 kr
Atético Madrid 2,7 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,7 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,25 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,7 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: Lördag 4/10 kl 16:00
TV:  bet365 logoRegler och villkor gäller.cmorelive logotv4sport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära startelvor publiceras oftast på matchdag och ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo /