Speltips/rek & odds: Villarreal – Borussia M’gladbach 27/11

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2014

villarreal gladbach 27/11Under torsdagen bjuds vi på underhållning från Europa League. I grupp A är det tajt om förstaplatsen mellan Villarreal och Borussia Mönchengladbach – och på El Madrigal drabbar lagen samman.

Såhär ser gruppen ut inför matchen:
1. M’gladbach, 8 poäng, +7
2. Villarreal, 7 poäng, +6
3. Zürich, 4 poäng, -3
4. Apollon, 3 poäng, -10

Så, känslan är att slaget om förstaplatsen avgörs här. Båda lagen väntas vinna sin sista gruppspelsmatch; Villarreal spelar borta mot Apollon och M’gladbach hemma mot Zürich. Gästerna kommer alltså vara nöjda med ett oavgjort resultat här, medan Villarreal kommer försöka vinna till varje pris.

Villarreal har, efter en svit på tre förluster i följd, nu plockat poäng i två raka i Primera División, detta mot Espanyol och Getafe. Litet uppsving formmässigt för spanjorerna, även om det finns mer att krama ur spelarna.

Efter en briljant inledning på säsongen har Borussia M’gladbach fallit ihop och förlorat tre matcher efter varandra, trots att spelschemat inte alls varit ovanligt tufft, snarare tvärtom. I dessa matcher har man inte mött något lag från den övre tabellhalvan i Bundesliga.

När lagen möttes i Tyskland slutade det oavgjort – 1-1 – i en jämn och underhållande tillställning. Till detta möte är Villarreal, i alla fall enligt spelbolagen, favoriter. 1×2-marknaden ser ut som följer; 2,05-3,60-4,00.

På skadefronten är det inget nämnvärt som hänt i något av lagen under veckan…

Låg hörnlina

Vi har förutsättningarna klara; Villarreal kommer kliva på offensiven direkt, medan de tyska gästerna kan komma att bli lite mer avvaktande, såvida man inte hamnar i underläge. Vi tror helt enkelt att det är Villarreal som att kommer ta kommandot i matchen.

Detta ökar självklart Villarreals möjligheter att skapa hörnor – och vi tror att det kan bli en hel del av den varan för hemmalaget. Därför känns lagets hörnlina på 5,5 som åtminstone ett heltal för lågt satt.

Villarreal är dessutom ett hyfsat gediget hörnlag, inte minst på hemmaplan. Linan har överstigits i sju raka matcher på El Madrigal.

När lagen möttes i Spanien skapade Villarreal hela tio hörnor, trots anmärkningsvärt lite bollinnehav.

Dubbelt på överspelet är så taget det bara kan bli. Skruvar upp insatsen.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Villarreal 2,05 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,60 comeon logo 3 000 kr
Borussia M’gladbach 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Villarreal över 5,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 21:05, 27/11
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Startelvor:

Uppdateras ca 30-40 minuter innan avspark.

Skrivet av: Emil Jakobsson