Speltips/rek & odds: Villarreal – Real Sociedad 7/1

Spelbloggare Publicerat: 7 januari 2015

villarreal sociedad 7/1Formstarkt ställs mot formstarkt på Estadio El Madrigal. Det handlar om Copa del Rel-åttondelsfinalen mellan Villarreal och Real Sociedad. Här har ni vårt speltips.

Villarreal hade sju raka vinster innan förra veckans bortamöte mot Elche som slutade 2-2. Enligt rapporter; en skitprestation. Hur som helst, dessa matcher kommer alltid och formen ska inte vara något frågetecken. Går dessutom att vrida på det hela och lyfta fram att det var lagets elfte match i följd utan förlust.

För att vara sexa i tabellen, är 5-0-3 inte någon superstatistik på hemmaplan – men måste nämnas är att dessa förluster kommit mot Real Madrid, Barcelona och Valencia, alltså ettan, tvåan och fyran. I övrigt har man varit solida på El Madrigal och i början av december förnedrades just Real Sociedad med storsiffrorna 4-0 på arenan.

Gästerna med första målet?

Real Sociedad har fått ett jättelyft med tränaren David Moyes vid rodret. Den bleke skotten kom in när klubben befanns i rejäl kris – och nu har skeppet vänt. Laget har lämnat botten och har bara två pinnar upp till den övre tabellhalvan just nu. Vem trodde att det skulle se ut så för några veckor sedan?

Nu senast stod laget för säsongens, utan tvekan, bästa prestation när de kriga sig till en 1-0-seger mot Barcelona. Att bara vinna mot dem, det är stort – men att vinna och hålla nollan? Enormt.

Som oftast i cuperna, så kommer det vilas ordinarie spelare. Tycker ändå att båda lagen har hyfsade bänkar; tror med andra ord att vi kan räkna med en välspelad match mellan två formstarka lag.

1,57-4,20-6,75. Så ser 1×2-marknaden ut i skrivandets stund. Villarreal har, i mina ögon, blivit aningen för stora favoriter. Vi håller oss ändå borta från den marknaden, men fortsätter på samma spår.

Sociedad har öppnat de senaste matcherna piggt, för att sedan trubbas av lite. Man har gjort det första målet i fyra raka bataljer, i två av dem inom loppet av de inledande tre minuterna. Laget gjorde en fantastisk prestation mot Barcelona samtidigt som Villarreal inte hittade nivån mot Elche…

Gästerna att hitta nätet först synas till klart spelvärda 3,60 gånger pengarna på Betway.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Villarreal 1,57 bwin logo 250 kr
Oavgjort 4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Real Sociedad 6,75 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,98 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Sociedad att göra första målet
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 20:00, 7/1
TV:  cmorefotboll logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson