Speltips/rek & odds: WBA – Manchester United 20/10

Emil Jakobsson Publicerat: 19 oktober 2014
West Bromwich - Manchester United rek 20 oktober 2014
Foto: Bildbyrån

Det har blivit 16 mål på de tre senaste matcherna mellan West Bromwich och Manchester United och under måndagen är det dags för en ny match mellan de två formstarka lagen.

Manchester United inledde som bekant säsongen väldigt svagt men har verkligen börjat hitta rätt de senaste veckorna. På de fyra senaste omgångarna har man tre segrar och man har gjort hela elva mål under de matcherna.

Däremot har alla tre segrar kommit hemma på Old Trafford. På bortaplan har man ännu ingen seger den här säsongen och nu senast blev det en 5-3-förlust mot nykomlingarna Leicester City. Totalt har det blivit två förluster och två oavgjorda på deras fyra bortamatcher den här säsongen.

West Bromwich föll med 2-1 borta mot Liverpool nu senast men hade innan det tre raka segrar. På hemmaplan har de tre segrar, en förlust och en oavgjord  den här säsongen men en av segrarna kom först efter straffar i ligacupen. Värt att notera är även att de gjort hela sju mål på de två senaste hemmamatcherna.

Förra säsongen vann bortalaget båda matcherna mellan lagen. Först vann WBA med 1-2 och sedan vann United returen med 0-3.

Sex raka över 2,5

Vi ser ett självklart spel här och det är över 2,5 mål. De tre senaste matcherna mellan lagen har alla gått över 2,5 mål och med WBA som hemmalag har de sex senaste matcherna mellan lagen gått över 2,5 mål med ett målsnitt på hela 4,5 mål per match.

Samtidigt känner vi alla till hur otroligt framtungt årets upplaga av United är. Världsklass rakt igenom på den offensiva planhalvan men otrolig svaga spelare när vi kommer till den defensiva planhalvan. United har fyra raka matcher över 2,5 mål bakom sig och totalt den här säsongen har sex av åtta gått över 2,5 mål för dem.

WBA har tre raka matcher bakom sig som gått över 2,5 mål och på deras två senaste hemmamatcher har det blivit totalt nio mål.

Över 2,5 mål är taget även om oddset ligger på 1,6.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
West Bromwich 6,13 betfair logo 350 kr
Oavgjort 4,25 comeon logo 3 000 kr
Manchester United 1,57 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,4 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 1,6 titanbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,6 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 20/10 kl 21:00
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo