Speltips/rek & odds: West Bromwich – West Ham 2/12

Emil Jakobsson Publicerat: 1 december 2014

West Bromwich - West Ham 2/12 2014, speltips & odds
West Ham hänger kvar i toppen av tabellen, bara en poäng bakom Manchester United som ligger på den sista Champions League-platsen. Under tisdagen gästar de West Bromwich och här hittar ni vårt speltips till matchen.

Det är verkligen imponerade vad West Ham har gjort även om säsongen ännu bara är 13 omgångar gammal. Men här under november började skeppet skaka. De fick bara oavgjort mot Stoke och Aston Villa innan de förlorade med 2-1 borta mot Everton. Men nu under helgen säkrade de tre nya poäng efter 1-0 hemma på Boleyn Ground mot Newcastle vilket bröt deras fina svit på sex raka segrar.

På bortaplan har de fått med sig poäng i de flesta matcherna även om det ofta blir just oavgjort. Under säsongens sex bortamatcher har de blivit två segrar, två oavgjorda och två förluster.

Senast de spelade borta mot West Bromwich föll de med 1-0 och förra säsongens hemmamöte slutade med att båda lagen fick lämna planen med en poäng var.

Nollade i tre raka matcher

Hemmalaget West Bromwich har ett riktigt tufft spelschema bakom sig. Efter landslagsuppehållet har de mött Chelsea borta och Arsenal hemma, det blev två förluster men 2-0 respektive 1-0. De har fyra förluster på deras fem senaste matcher och den enda segern var mot jumbon Leicester (0-1).

Hemma på The Hawthorns har West Bromwich nu två förluster, två oavgjorda och en seger över de fem senaste matcherna.

Men det bästa spelet hittar vi på över-/undermarknaden.

West Bromwich har blivit nollade i tre raka matcher och fyra raka macher har gått under 2,5 mål. West Ham har samtidigt hållit nollan i två av deras tre senaste matcher och de två matcherna gick båda under 2,5 mål.

Dessutom har de två senaste matcherna mellan dessa lag på The Hawthorns slutat 1-0 respektive 0-0. Ser vi över hela säsongen har båda lagen en hel del matcher över 2,5 mål men deras spel nu under november har visat upp en annan sida och deras målrika matcher tidigare under hösten har gjort att oddset ligger högre än väntat.

Vi får 1,8 gånger pengarna för underspelet trots West Bromwich totala brist av offensiv just nu samtidigt som de håller ganska tätt bakåt.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
West Bromwich 2,5 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,4 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
West Ham 3,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,8 betway logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,08 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr gratisspel)
Spelstopp: Tisdag 2/12 kl 21:00
TV:  viaplay logo Viasat Xtra PL 4  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo