Speltips/rek & odds: West Ham – Everton 13/1

Emil Jakobsson Publicerat: 13 januari 2015

West Ham - Everton 13/1 2015 speltips & odds
Under tisdagens ska det avgöras. Omspel i FA-cupen och 1-1-dödläget från nu senast ska brytas, frågan är om de lyckas bryta det under ordinarie matchtid?

West Ham såg ut att stå för en stark bortaseger mot Everton nu senast och avancera till nästa runda av FA-cupen men Romelo Lukaku satte 1-1 för hemmalaget i den 91:a matchminuten och fixade genom det omspel. Den gången spelade vi West Ham +0,5 mål till oddset 1,9, ett spel som prickade fint trots kvitteringen.

Båda lagen följde sedan upp det med att spela 1-1 under helgens omgång i Premier League. Everton stod för en riktigt fin insats när de fick 1-1 mot självaste Manchester City på hemmaplan och West Ham spelade 1-1 borta mot Swansea.

Precis som vi var inne på nu senast är det en otroligt stor skillnad på hemma respektive bortaplan för båda lagen, speciellt Everton. De har nämligen bara två förluster på de tio senaste hemmamatcherna men på bortaplan har de åkt dit på fem raka förluster och de har blivit nollade i tre av de matcherna. Men frågan är om den sena kvitteringen mot West Ham och poängen mot Manchester City fått in lite självförtroende i truppen?

Sjätte matchen på 19 dagar

West Ham fick visserligen bara 1-1 mot West Bromwich i deras senaste hemmamatch på Boleyn Ground men de har sex segrar, två oavgjorda och bara en förlust på de nio senaste hemmamatcherna. Men formen är vikande och de saknar bland annat deras bäste målskytt i form av Diafra Sakho som gjort åtta av lagets mål.

När vi går igenom oddset är det ett spel vi fastnar för och det är krysset som ger 3,5 gånger pengarna. Detta är lagens sjätte match på mindre än tre veckor och lag med tunnare trupper brukar få det tungt när de blir många matcher tätt efter varandra. Risk för ett något lägre tempo och försiktigare spel med andra ord. Båda lagen har dessutom ett par tunga skador vilket gör trupperna ännu tunnare.

Vi tror till exempel inte att det är en slump att West Hams samtliga tre matcher nu under 2015 slutat oavgjort. För Everton har de två senaste slutat oavgjort, bland annat första mötet mot just West Ham.

Slutar även omspelet oavgjort? Vi testar i alla fall lyckan till 3,5 gånger pengarna hos Bet365, saknar ni konto får ni 1 000 kr bonus hos dem här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
West Ham 2,4 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Everton 3,1 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,91 titanbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,5 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 13/1 kl 20:45
TV:  tvtio logoviaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo