Speltips/rek & odds: Wolfsburg – Everton 27/11

Emil Jakobsson Publicerat: 27 november 2014

Wolfsburg - Everton 27/11 spelltips & odds Europa League
Wolfsburg ligger tvåa i Bundesliga och har bara en poäng upp till Everton som toppar grupp H i Europa League. Under torsdagen möter de just Everton i en härlig gruppfinal.

När de två lagen möttes i Liverpool i mitten av september blev det en förkrossande hemmaseger för Everton och slutresultatet skrevs till 4-1.

Everton har tagit sig upp ur den värsta svackan där de bland annat hade fem raka matcher utan seger men laget har fortfarande tappat poäng i två av deras fyra senaste matcher. På bortaplan har de bara en seger på de sju senaste matcherna men däremot får de otroligt ofta med sig poäng, även från bortamatcherna.

Fyra av deras sex senaste bortamatcher har slutat oavgjort.

Everton har samtidigt en tung skadelista. Det står helt klart att Alcaraz och Stones missar matchen men det finns även stora frågetecken runt Baines, Barry, Naismith, Gibson, Pienaar och McGeady. Däremot var otroligt viktiga Barkley tillbaka nu senast hemma mot West Ham, en match de vann med 2-1.

Hade åtta raka segrar

Wolfsburg hade en otroligt fin svit med åtta raka segrar när de nu senast förlorade borta mot Schalke 04 med 3-2. Samma Schalke som sedan blev slaktade av Chelsea (0-5) några dagar senare.

Hemma på Volkswagen Arena är Wolfsburg däremot ruskigt starka. Fem raka segrar och nio raka utan förlust. De har till exempel gjort hela 14 mål på de fyra senaste hemmamatcherna.

Everton är med andra ord på väg upp igen med Barkley tillbaka och det finns vissa frågetecken runt det annars så starka Wolfsburg efter deras förlust nu efter landslagsuppehållet.

En sak som känns säker däremot är att båda lagen kommer göra mål. Everton har gjort mål i fem av deras sex senaste bortamatcher och de lyckades som sagt göra fyra stycken nu senast mot Wolfsburg.

Wolfsburg är samtidigt en offensiv urkraft på hemmaplan och öser som sagt in mål, har otroligt svårt att se att de blir nollade här. De har till exempel spelat 26 raka hemmamatcher utan att lämna planen mållösa.

Båda lagen gör mål betalar 1,69 hos Mobilbet. Nya kunder hos dem får 100 kr gratis utan krav på insättning och om du sätter in 200 kr kommer ni ha 800 att spela för. Hämta er bonus från Mobilbet här.

Att båda lagen gör mål känns betydligt mer troligt än över 2,5 mål som kan spelas till ungefär samma odds. Tre av Evertons sex senaste bortamatcher har till exempel slutat just 1-1.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Wolfsburg 1,85 bwin logo 250 kr
Oavgjort 4,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Everton 4,65 betsafe logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,2 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,73 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,69 (Jämför alla odds)
Bolag: Mobilbet (100 kr gratis utan krav på insättning)
Spelstopp: Torsdag 27/11 kl 19:00
TV:  tvfyrasport logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo