Spetlips, 1860 München – Holstein Kiel 2/6: Spelbolagen har helt olika uppfattningar

Emil Jakobsson Publicerat: 2 juni 2015

Allianz-Arena är inte bara Bayern Münchens hem utan där spelar även 1860 München sina hemmamatcher och under tisdagen riskerar de att åka ur Bundesliga 2, det krävs en seger mot Holstein Kiel för att säkra kontraktet.

Det första kvalmötet mellan 1860 München och Holstein Kiel spelades i fredags och slutade 0-0 inför drygt 10 000 åskådare på Holstein-Stadion. Vi förutspådde en tät och målsnål match och spelade att båda lagen inte gör mål, ett spel som med andra ord satt med god marginal. Räkna med betydligt mäktigare publikstöd i returen, redan under måndagsmorgonen hade över 46 000 biljetter sålts till matchen.

Precis som vi var inne på inför den matchen har 1860 München haft en tuff säsong som avslutades med en tung 2-0-förlust i sista matchen vilket betydde att de måste kvala för att hänga kvar i Bundesliga 2. Men de avslutade säsongen något bättre genom att vinna två av deras tre sista hemmamatcher och tog poäng i sex av deras tio sista hemmamatcher (tre segrar och tre oavgjorda).

Även om de bara fick 0-0 nu senast borta mot Holstein Kiel var det trots allt bortaplan och de kommer ha publiken med sig i den här sista och helt avgörande kvalmatchen.

– Vi behöver börja bra , få självförtroende och få publiken bakom oss, säger Münchens tränare Torsten Fröhling till klubbens hemsida inför matchen.

Spelbolagen har helt olika analyser av matchen

Från den första matchen tar inte minst München med sig sitt försvarsspel som såg riktigt stabilt ut, även om båda lagen höll nollan var det givetvis hemmalaget som hade pressen på sig att få med sig ett bra resultat inför tisdagens retur.

Holstein avslutade som vi skrev inför förra matchen sin säsong med två raka förluster innan den oavgjorda matchen nu senast. Deras absoluta styrka ligger i defensiven när de släppte in minst mål av alla lagen i Bundesliga 3. Men frågan är om de räcker till offensivt borta mot München?

Vi spelade som sagt att båda lagen inte gör mål nu senast som betalade 1,95 som bäst då. Inför returen är spelbolagen verkligen inte överens om hur matchbilden kommer se ut. Betsafe erbjuder hela 2,03 för att båda lagen inte gör mål samtidigt som Ladbrokes ställer ut 2,1 för att båda lagen gör mål. Med andra ord, i skrivande stund kan man spela båda spelen och helt garanterat vinna pengar.

Men det kommer givetvis regleras och vårt speltips här blir att båda lagen inte gör mål till 2,03. Näst bästa odds för spelet är 1,8 hos Mybet, ett ordentligt glapp ner med andra ord. Även om det brukar vara något fler mål i returmöten kan vi inte blunda för hela 2,03 för detta spel, en riktig miss av oddssättarna på Betsafe. Passa på att utnyttja deras misstag, saknar ni konto får nya kunder 1 000 kronor bonus här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör inte mål
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 2/6 kl 20:30
TV / Stream:  eurosporttva logo  (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
 1860 München 2,15 williamhill logo
Oavgjort 3,3 betway logo
Holstein Kiel 3,6 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 2,35 expekt logo
Under 2,5 mål 1,62 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: