Streama Barnsley – Chelsea: Live Stream från FA-cupen

Spelbloggare Publicerat: 11 februari 2021

Vi har nått den sista matchen i omgång fem av FA-cupen och under torsdagskvällen, den 11/2-21. Vill man streama Barnsley – Chelsea finns det utmärkta alternativ för gratis live stream inför Barnsley – Chelsea. Vi tipsar om de bästa!

Barnsley - Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Match: Barnsley – Chelsea
Tid: 21:00, 11/2
Live Stream: Bet365 & Unibet
Spel: Läs vårt speltips inför Barnsley – Chelsea

Barnsley – Chelsea Stream

Man kan se matchen på TV, men på kanaler som kostar dyra pengar, och ett alternativ till det är att titta på Barnsley – Chelsea stream hos Unibet, där det inte kostar en enda krona att låsa upp streamingtjänsten och dessutom få tillgång till tusentals event årligen.

Hur gör man då? Jo, du öppnar ett konto via våra länkar och sätter in minst 25 kronor på kontot – för att sedan ha alternativet att antingen spela på matchen och se den, men det kan man även bara vid ett positivt saldo på kontot. Du kan alltså, den som normalt inte tippar, bara låta pengarna vara där tills man inte vill streama längre och sedan göra ett uttag.

  1. Klicka på denna länk för att komma till Unibet.
  2. Öppna ditt konto.
  3. Gör en insättning på minst 50 kronor.
  4. Streama Chelsea – Barnsley live

Live Stream för Chelsea – Barnsley

En annan sida där kan streama sport gratis – så även den här matchen – är Bet365. De har alltså live stream för Chelsea – Barnsley, som startar någon minut före avspark. Det är ett utmärkt sätt att se matchen i mobilen, datorn eller läsplattan.

Vad som krävs där är ett öppnat konto samt en insättning på minst 50 kronor – och såvida man har kvar pengar på spelkontot kan man streama även fortsättningsvis.

Streama Chelsea – Barnsley

  1. Klicka här för att komma till Bet365
  2. Registrera ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Se Barnsley – Chelsea gratis