TÄVLING: Vinn 1 000 kronor i cash – helt utan omsättningskrav

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2018

Vår speltipsgrupp på Facebook är en succé med tusentals medlemmar som tillsammans hjälper varandra att hitta fina speltips – varje dag. Nu firar vi det hela med att erbjuda alla medlemmar möjligheten att vinna 1 000 kronor helt utan omsättningskrav. Det är dessutom gratis att vara med i tävlingen! 

Så här fungerar tävlingen:

1. Gå med i Facebookgruppen ”Speltipsgruppen” som ni hittar via denna länk.

2. Gå till detta inlägg och kommentera vem du gissar vinner mellan Luke Rockhold vs Yoel Romero i helgens UFC.

3. Bjud in minst tre vänner till gruppen. Tagga samtliga i inlägget.

Vinnaren:
Alla som gissar rätt vinnare och har uppfyllt tävlingens villkor är med i utlottningen av 1 000 kronor i kontanter – rakt in på ditt spelkonto hos Ohmbet. Pengarna är helt utan omsättningskrav och kan därmed användas precis som du vill.

  Klicka här för att gå med i gruppen och var med i tävlingen!

Om du inte har ett konto hos Ohmbet kan du registrera dig här och få 1 000 kr i insättningsbonus.

Om Speltipsgruppen

Posta dina bästa speltips, tyck till om andra användares speltips, ta del av hemliga speltips från våra experter och massor av spännande tävlingar!

Speltipsgruppen är vår nya Facebookgrupp där vi tillsammans med just dig hittar de bästa speltipsen. Prata med våra experter, ställ frågor eller lägg ut dina egna spel och se vad resten av gruppen tycker om dem.

Dessutom kommer vi varje vecka köra nya tävlingar som bara medlemmar i gruppen kan vara med i där ni kan vinna fina priser. Ni får inte heller missa de hemliga speltipsen som våra experter kommer lägga ut som bara medlemmarna i gruppen kan ta del av.

  Klicka här för att gå med i gruppen och var med i tävlingen!