Tävling: Vinn derbypaket – se Roma-Lazio på plats!

Emil Jakobsson Publicerat: 17 augusti 2015

Tippa fotboll hos Super Lenny, vinn en fotbollsresa till den eviga staden för att se det magiska Romderbyt mellan Roma och Lazio. Missa inte denna exklusiva tävling som bara är öppen för Spelbloggares läsare. 

Har du alltid drömt om att uppleva ett Romderby på plats? Nu har du chansen! Det här är en tävling med väldigt stora chanser för dig som vill vinna!

Så här fungerar tävlingen:

1. Klicka här för att anmäla dig till tävlingen och öppna ett konto hos Super Lenny.

2. Gör en insättning, givetvis får ni deras vanliga insättningsbonus värd 100% upp till 500 kronor också.

3. Börja spela, den som lägger ett vinnande spel med det högsta oddset (minsta insats 50 kr per spel) vinner resan! Det är helt fritt att kombinera flera olika sporter eller ligor i samma kupong.

4. När kupongen är rättad och ni har vunnit ett spel med ett högt odds maila in ert användarnamn hos Super Lenny, betslip ID samt vilket odds ni satte till [email protected].

5. Tävlingen pågår till den 12 oktober och varje söndag kommer vi uppdatera topplistan så ni ser hur ni ligger till eller hur högt odds ni måste sätta för att överta förstaplatsen.

För att summera, den som sätter ett spel med högst odds vinner resan! Klicka här för att vara med!

Det här kan ni vinna

Roma – Lazio spelas på Olympiastadion Rom söndag den 8 november. Vinnaren får två biljetter till matchen, två nätter i ett dubbelrum för två personer på ett fyrstjärnigt hotell i centrala Rom inklusive frukost.

Dessutom kommer 4 000 kronor betalas ut som kontanter till vinnarens spelkonto hos Super Lenny som sedan kan tas ut för att själv boka och betala flyg.