Testa Coolbet & få 500 kronor bonus – världens mest transparenta spelbolag!

Spelbloggare Publicerat: 22 augusti 2019

Annons:

Uppstickaren Coolbet har på kort tid blivit en av svenskarnas favoritbookmakers – och det är enkelt att förstå varför.

Spelbolaget sätter sina egna odds och kan således höja återbetalningsgraden och allt detta tillsammans med ett stort utbud av spel, fräsch layout på sidan och återkommande kampanjer för redan aktiva kunder. Och det bästa av allt? De ger en djupare inblick i spelandet, med en transparens de är unika med i branschen.

Bli en del av Coolbet idag – få 100% extra upp till 500 kronor i välkomstbonus här! 

Transparens är ett nyckelord för Coolbet och en av anledningarna till varför just de blivit en favorit bland de som älskar betting.

Detta visas särskilt i flera specialfunktioner, som att du som spelare inför varje match kan se de exakta summorna som placerats på 1X2-marknaderna samt att du i realtid kan följa exakt vilka spel som placeras på sajten. Kanske är det någonting du är villig att rygga? Ta inspiration av andra – ge inspiration till andra!

Och eftersom Coolbet har egna oddssättare och inte köper in tjänsten från externa bolag, kan de konkurrera bland de marknadsledande oddsen och erbjuda ett gediget utbud av spel. En utvald match om dagen, ”Match of the day” har de 100% i teoretisk återbetalning. Ännu högre odds, med andra ord!

Gällande användarvänlighet, produkt och ansvarstagande tillhör Coolbet den absoluta toppen och det är en bookmaker vi med glädje rekommenderar våra läsare.

  Spela hos hos Coolbet – Få 100% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.