Topptipset 8/10: Vårt system, speltips och analys av samtliga 13 matcher

Andreas Lindsjöö Publicerat: 8 oktober 2019

              Annons:

Det är National League som står på schemat den här tisdagskvällen. Åtta matcher från Englands femtedivision förgyller Topptipset där bland annat Barrow AFC, med den yngre brodern Rooney i truppen, lutar åt att överstreckas i hemmamötet mot Boreham Wood. Läge att gå emot favoriten på Holker Street? 

Spelstopp: 20.44

  Gå till Svenska Spel & spela Topptipset!
Regler & villkor gäller.

Våra spelförslag:

1. Aldershot – Dover Athletic X

Vi inleder i Hampshire på Recreation Ground. Här har Dover Athletic endast vunnit vid en av de fem senaste tillfällena. Dover har öppnat den här säsongen starkt, i synnerhet på resande fot, men i bortamötet mot Aldershot Town blir gästerna lite väl hårt streckat. The Shot är generellt sett ganska stabila i hemmaborgen och faktum är att Dover fick stryk här förra säsongen med 0-2. Med dessa underlag blir det svårt att backa tvåan fullt ut till dessa streck även fast den är mest trolig. Utgå från mitten men använd gärna alla tecken så tidigt som möjligt.

2. Barnet – Bromley 1

På The Hive Stadium utspelar sig ett litet toppmöte. London-klubben Barnet FC, som bland annat har tränats av Edgar Davids under 2000-talet, tränas numera av Darren Currie. Curries mannar gör det bra i National League och Barnet är obesegrade i tre matcher i följd. Truppen håller rätt hög kvalité och här kan mycket väl Bromley FC stöta på problem. Gästerna ligger förvisso på andra plats i serien men Bromley står på två raka förluster och här lär The Ravens vara nöjda med en pinne. 1X står sig.

3. Barrow – Boreham Wood 2

Högintressant möte på Holker Street. Barrow AFC har efter en usel start växlat upp och lyckas lösa sex raka segrar, till stor del tack vare mittfältaren John Rooney som öst in mål och nyligen utsetts till månadens spelare. Men det ska sägas att segrarna varit knappa och nu när Boreham Wood välkomnas förväntas det bli jämnt. The Wood reser till Barrow-in-Furness i gott slag – tre segrar sett till de fyra senaste matcherna. Dessutom ska det sägas att anfallaren Kabongo Tshimanga är i superslag, faktum är att 22-åringen toppar skytteligan. Gå för skrällen!

4. Eastleigh – Maidenhead 1

Kvällens bästa spik identifieras på Silverlake Stadium. Blåklädda Eastleigh FC har en trupp som består av en hel del spelare som har rutin från högre nivåer. Mittfältaren Danny Hollands, som står på sex strutar i ligaspelet, har under ett par år huserat i The Championship. De blåfärgade har tagit sju poäng de tre senaste omgångarna och bör ha goda chanser att lösa en ny seger under tisdagskvällen. Maidenhead United är ett av seriens formsvagaste lag som fick stryk på Silverlake i fjol med 0-2. Trolig etta som spikas av.

5. Ebbsfleet – Torquay 2

Det vill sig inte för Ebbsfleet United. The Fleet har åkt på däng i tre av de fyra senaste matcherna och hemmalaget är nu jumbo i serien. En stor missräkning för klubben som slutade på åttonde plats i National League den gångna säsongen. Gary Johnsons Torquay United kommer från en otroligt skön seger mot AFC Fylde (2-1) där busen Matt Buse gjorde det avgörande målet i den 93:e minuten. Detta innebar andra raka triumfen för gästerna. Strecka från höger här.

6. Notts County – Dagenham & Redbridge X

Efter en ganska blek inledning från Notts County, som är den äldsta professionella fotbollsklubben i hela världen, har Nottingham-klubben kommit igång. Truppen är även rätt namnkunnig med bland annat Christian Oxlade-Chamberlain, bror till Alex. Men det ska sägas att Christian lever en hel del på sitt namn. Någon vidare fotbollsspelare är det faktiskt inte. Dagenham & Redbridge, eller bara Dag & Red, är ett svårslaget lag från London som lyckats spela oavgjort i sex av de tio senaste matcherna. Krysset är en rimlig utgång då ettan streckas lite väl hårt.

7. Wrexham – Harrogate Town 1

Wrexham FC är en klubb från Wales som ytterst sällan göra dåliga prestationer hemma på Racecourse Ground. The Red Dragons går trögt i serien den här säsongen men hemma i Wales ska Wrexham gälla som favoriter mot majoriteten av lagen i National League. Sett till de 16 senaste hemmamatcherna i denna liga har Wrexham endast torskat två. Tio av dessa har Wrexham vunnit. Harrogate Town har i sin tur 2-2-3 på bortaplan den här säsongen. Utgå därför från ettan.

8. Yeovil – Woking 2

Yeovil Town huserar i toppskiktet av tabellen men i den förra omgången åkte The Glovers på en riktigt sur förlust mot Hartlepool United. Trots att Yeovil-anfallaren Rhys Murphy kvitterade till 1-1 i den första stopptidsminuten lyckades Hartlepool trycka in segermålet minuten efter. Nu väntar Woking FC som också befinner sig i toppen av tabellen. WFC har ingen vidare form men faktum är att gästerna endast torskat en av sju bortamatcher i ligaspelet. Plocka med skrällen på Huish Park!

 

Banken! – Eastleigh FC

Maidenhead United har endast tagit en poäng i de sex senaste omgångarna. Att något trendbrott ska komma borta mot ett starkt Eastleigh FC känns långsökt. Ettan sitter!

Skrällen! – Boreham Wood

AFC Barrow må ha gått väldigt starkt på slutet men det här även Boreham Wood och den här kvällen blir hemmafavoriten lite väl överdriven. Den lågt streckade tvåan måste med omgående!
36 rader
1. Aldershot – Dover 1×2
2. Barnet – Bromley 1x
3. Barrow – Boreham Wood x2
4. Eastleigh – Maidenhead 1
5. Ebbsfleet – Torquay 2
6. Notts Co – Dag & Red x
7. Wrexham – Harrogate 1
8. Yeovil – Woking 1×2

144 rader
1. Aldershot – Dover 1×2
2. Barnet – Bromley 1x
3. Barrow – Boreham Wood x2
4. Eastleigh – Maidenhead 1
5. Ebbsfleet – Torquay 2
6. Notts Co – Dag & Red 1x
7. Wrexham – Harrogate 1x
8. Yeovil – Woking 1×2

  Gå till Svenska Spel!
Regler & villkor gäller.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
 Ring Stödlinjen: 020-819100