Topptipset Fredag 6/11 – Tips, Analys & Förslag

Spelbloggare Publicerat: 6 november 2020

Annons:

Fredagens Topptips sträcker sig över åtta länder med drabbningar från åtta olika finrum. Det är sannerligen inte fy skam och bland annat ska det bli intressant att se hur Southampton klarar sig utan Danny Ings. Nu kör vi!

 

Spelstopp: 20:29

  till Topptipset!
Regler & villkor gäller.

Våra speltips:

1. Southampton – Newcastle 2

England inleder kalaset med mötet mellan Southampton och Newcastle. Samtliga med anknytningar till Helgonen höll andan när Danny Ings gick i marken sent mot Aston Villa och i dagarna kom också domen. Superanfallaren ska operera sitt knä och lär vara borta åtminstone till jul. Ruskigt tungt för Southampton som riskerar att bli uddlösa utan Ings. Newcastle kommer med all säkerhet dra hem trupperna och ligga på omställningar och det är inte omöjligt att det räcker hela vägen. Chansa bort ettan.

2. Sassuolo – Udinese X

Sassuolo menar allvar den här säsongen och viktorian mot Napoli var ett riktigt styrkebesked från Sassarna. De grönsvarta blir därmed väldigt och åter väldigt stora favoriter när Udinese kommer på besök. Zebrorna har inte rosat marknaden hittills, men kommer de upp i samma nivå som mot Milan ska inte gästerna ses som chanslösa på Mapei Stadium. Måla brett då värdet till höger är alldeles för bra för att inte ha med.

3. Werder Bremen – Köln X

Werder Bremen och Köln är två rätt jämna lag i grund och botten men hittills har det varit enorm skillnad sett till tabellen. Markus Rosenbergs gamla lag har bara förlorat en kamp och parkerar därmed in i mittens rike medans Lukas Podolskis hjärtelag återfinns i bottenträsket. Det gör att svenska folket blir väl förblindade i sin streckning. Högersidan betalar bra, är inte alltför otrolig och bör finnas med på alla kuponger som vill hävda sin seriositet.

4. Elche – Celta Vigo 2

Elche har sprungit väl i inledningen av La Liga, men skrapas det under ytan går det också att konstatera ett par saker. De tre segrarna har kommit mot Eibar, Alavés och ett enormt krisande Valencia vilket innebär att spegelbilden blir något skev för värdarna. Celta Vigo har i sin tur, precis som förra säsongen, inlett hädiskt. Med högkvalitativa lirare som Aspas, Mina och Nolito i laget är det en tidsfråga innan det vänder för gästerna. Med värdet till höger är det kanonläge att spika av tvåan.

5. Strasbourg – Marseille 2

Marseille har inte alls lyckats i Champions League. 0-7 i brakan på tre matcher talar sitt tydliga språk och den numera hårberikade Dimitri Payets straffmiss mot Porto (högt över) är talande för att Villas-Boas manskap inte räcker till ute i Europa. I den inhemska ligan går det bättre och med två raka segrar i ryggen ska det gamla storlaget nu ta sig an Strasbourg. Arséne Wengers födelsestadslag har förlorat sju av nio matcher hittills och får anses nöjda om de lyckas lösa en pinne mot ett i grunden klart starkare Marseille.

6. Mechelen – Charleroi 2

Victor Wernersson och Gustav Engvalls Mechelen gör inte många glada i belgiska Jupiler League. Svensklaget skyltar med två vinster på tio spelade matcher och det är ingen vågad gissning att värdarna kommer att tillhöra de nedre regionerna under stora delar av säsongen. En ruskigt tuff uppgift stundar nu då Charleroi kommer på besök. Serieledarna hade två raka torsk i trunken inför bataljen med Cercle Brügge, men väl där växlade de svartvita upp. Här kommer den andra raka segern.

7. Aberdeen – Hibernian 1

Om vi räknar bort omöjliga Rangers och Celtic är det dags för seriefinal i Skottland där Aberdeen tar emot Hibernian. Sir Alex Fergusons gamla gäng är inför fredagen en poäng bakom gästerna, men då ska det också sägas att Aberdeen har en match mindre spelad. Hibs har framför allt varit framgångsrika på bortagräs så här långt där fem av sju möjliga triumfer spelats in, men här får besökarna ligga i. Ettan först, tvåan följer sedan på större rader.

8. Belenenses – Rio Ave 2

Portugal avrundar kalaset. Anders Andersson och Robert Åhman Perssons gamla gäng Belenenses hörde till bottenlagen i fjol och inte mycket tyder på att det kommer att bli annorlunda den här säsongen. En vinst efter sex avverkade omgångar skriker bottenstrid och mot ett mer stabilt Rio Ave kommer det att bli tufft. Gästerna presenterar 2-3-1 sedan starten och är på väg in i en toppform med två raka viktorior. X2 räcker gott och väl hela vägen.

 

Spiken! – Celta Vigo

Celta Vigo kan oerhört mycket i sina bästa stunder, men än så länge har de stunderna inte setts till. Mot ett beskedligt Elche ska dock gästerna ses med god segerchans. Tvåans värde är super!

Skrällen! – Newcastle

Southampton är utan deras ledsagare Danny Ings och det är ett enormt tapp. Newcastle kan mycket väl fälla Helgonen trots bortagräs.

Systemen i textform:

36 rader

36 rader
1. Southampton – Newcastle x2
2. Sassuolo – Udinese 1×2
3. Werder Bremen – Köln 1×2
4. Elche – Celta Vigo 2
5. Strasbourg – Marseille x2
6. Mechelen – Charleroi 2
7. Aberdeen – Hibernian 1
8. Belenenses – Rio Ave 2

144 rader
1. Southampton – Newcastle x2
2. Sassuolo – Udinese 1×2
3. Werder Bremen – Köln 1×2
4. Elche – Celta Vigo 2
5. Strasbourg – Marseille x2
6. Mechelen – Charleroi 2
7. Aberdeen – Hibernian 12
8. Belenenses – Rio Ave x2

   till topptipset!
Regler & villkor gäller.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
 Ring Stödlinjen: 020-819100