Topptipset Tisdag 2/2 – Tips, Analys & Förslag

Simon Pålsson Publicerat: 2 februari 2021

Annons:

En helengelsk tisdag är aldrig fel och det är precis vad som erbjuds på månadens andra Topptips som är laddat med 250 000 kronor i extrapengar. Premier League och The Championship delar broderligt på kupongen med fyra fajter vardera och spelvärde ser det ut att finnas gott om. Vi trampar igång direkt!

 

 

Spelstopp: 18.59

  till Topptipset!
Regler & villkor gäller.

Våra speltips:

1. Wolverhampton – Arsenal 2

Wolves lider enormt av att Jiménez går skadad och det syntes inte minst senast mot Crystal Palace. Vargarna hade svårt att komma till ordentliga lägen framför mål och lär återigen få problem när ett defensivt förbättrat och formstarkt Arsenal kommer på besök. Artetas manskap fick med sig 0-0 med viss mersmak från mötet med Manchester United och även om ett par skador stör här ska de rödvita ses med favoritskapet. Tvåan spikas till runt 45 procent.

2. Manchester United – Southampton X

Det var ett ganska håglöst Manchester United som uppträdde på Emirates. 0-0 var ett resultat som både Solskjaer och Arteta ska vara relativt nöjda med även om deras adepter turades om med att bränna fina lägen. Ska värdarna haka på stadsrivalen City i tabelltoppen krävs seger mot Southampton, ett möjligt utfall men inte till rådande streck. Ettan övervärderas grovt och värt att påpeka är att The Saints hade 2-0 i halvtid i det vändande mötet. Därefter tappade tisdagens gäster, men till superbt värde går det inte att utesluta högersidan. Måla brett.

3. Newcastle – Crystal Palace 2

Två gäng som förmodligen kommer att parkera in strax ovanför bottenträsket gör upp i norr. Newcastle tog en oväntad trea borta mot Everton efter att Callum Wilson stänkt in två baljor. Anfallaren är vital för Skatorna och han går här en spännande match i matchen med Wilfried Zaha. Ivorianen är precis lika viktig för Crystal Palace som Wilson är för Newcastle och det skulle inte förvåna om någon av nyckelspelarna avgör denna kamp. Gubben (1-2) blir valet.

4. Sheffield United – West Bromwich 2

Vi avrundar Premier League i stålstaden Sheffield där Chris Wilders mannar blir alldeles för stora favoriter såväl odds- som streckmässigt. Visst har en liten förbättring gått att skönja mot slutet, men när The Blades streckas upp som klara favoriter mot West Bromwich är det läge att dra öronen åt sig. Gästerna kommer att få fina ytor att ställa om på då värdarna måste framåt och då är det inte omöjligt att en sådan lirare som Pereira dyker upp i poängprotokollet. Värdet finns som sagt i öst och ettan blir därför ett avslag.

5. Millwall – Norwich X

Fint skrälläge uppenbaras i The Championships första fajt. Norwich toppar tabellen och Kanariefåglarnas trupp är tillräckligt bra för att bibehålla den placeringen säsongen ut. Här stör dock en del skador samt avstängningen på Buendía. Nämnas bör också att Norwich tidigare under säsongen haft vissa problem mot lågt stående försvar. Det är precis vad som väntar i London då Millwall står för motståndet. Lejonen älskar den här typen av matcher och utnyttjar värdarna sina fasta situationer väl ligger en knall i luften. Alla tecken på The Den.

6. Rotherham – Derby 2

Att lägga skorna på hyllan verkar ha varit ett genidrag av Wayne Rooney. Sedan Wazza valt att fokusera fullt ut på tränarsysslan i Derby har The Rams verkligen ryckt upp sig. Tre raka 1-0-segrar lyder facit och äntligen får gästerna visa den skyhöga kapacitet som truppen besitter. Rotherham är betydligt svagare i grunden och det konstanta läckandet bakåt har inneburit att The Millers nu befinner sig nedanför giljotinen. Det blir ingen ändring på det under tisdagen. Tvåa.

7. Wycombe – Birmingham 2

Destruktiv kamp att vänta på Adams Park mellan ett Wycombe som inte håller måttet och ett Birmingham som inte kan stava till passningsspel. The Chairboys, som värdarna kallas, fick sig en rejäl lektion av Brentford (2-7!) senast och det är uppenbart att Ainsworths manskap inte håller för den här nivån. Birmingham är inte klasser bättre, men det skiljer trots allt en del på respektive lags trupper. Slagstyrkan hos gästerna ska väga tyngst här. Strecka från höger.

8. Coventry – Nottingham 1

Coventry fortsätter att göra det bra med deras mått mätt och tack vare det stabila spelet på eget gräs ska nykomlingarna allt kunna greja nytt kontrakt i The Championship till våren. På St. Andrew’s har värdarna plockat poäng i elva av 13 matcher och det blir inte enkelt för Nottingham att få med sig något härifrån. Sherifferna får det inte att lyfta i tabellen och här får de vara nöjda om de grejar en pinne. Ettan först, krysset sedan.

 

Spiken! – Arsenal

Trots ett par tunga avbräck visade Arsenal att formen alltjämt är god i mötet med United. Wolves visar å sin sida inte mycket för stunden och får svårt mot ett piggt The Gunners.

Skrällen! – Southampton

Southampton hade Man United i brygga senast och även om The Saints är skadeskjutna finns godare poängchans på Old Trafford än vad streckningen säger. United är definitivt en favorit i fara.

Systemen i textform:

36 rader

1. Wolves – Arsenal 2
2. Man United – Southamp. 1×2
3. Newcastle – Crystal P 12
4. Sheffield U – West Brom x2
5. Millwall – Norwich 1×2
6. Rotherham – Derby 2
7. Wycombe – Birmingham 2
8. Coventry – Nottingham 1

144 rader

1. Wolves – Arsenal 2
2. Man United – Southamp. 1×2
3. Newcastle – Crystal P 12
4. Sheffield U – West Brom x2
5. Millwall – Norwich 1×2
6. Rotherham – Derby 2
7. Wycombe – Birmingham x2
8. Coventry – Nottingham 1x

   till topptipset!
Regler & villkor gäller.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
 Ring Stödlinjen: 020-819100