Unik tävling: Vinn Ronaldos signerade matchtröja

Emil Jakobsson Publicerat: 22 januari 2015

R
Vinn en matchtröja signerad av Cristiano Ronaldo! En enkel tävling där det gäller att tippa vilka lag som avancerar till nästa runda av Champions Leagues slutspel. All info om tävlingen kommer när tävlingen drar igång i början av februari, här kommer lite förhandsinformation.

Ronaldo har blivit utsedd till världens bästa fotbollsspelare två år i följd då han vunnit Ballon d’Or. Förra säsongen vann han dessutom Champions League och den här säsongen har han redan hunnit med att göra 28 mål. Ett smått otroligt facit.

Nu kan vi på Spelbloggare.se med glädje presentera denna unika tävling i samarbete med Bet365, denna tävling är bara tillgänglig för våra läsare. En ensam vinnare vinner tröjan som givetvis är komplett med certifikat om äkthet.

Champions League är tillbaka den 17 februari och i början av februari kommer vi öppna tävlingen som kommer pågå fram till avspark den 17 februari. All info kommer finns här på Spelbloggare.se då.

 

Konto hos Bet365 krävs, hämta din bonus idag

Man kommer behöva ett konto hos Bet365 för att delta i denna tävling. Ni kan skapa ert konto redan idag och hämta deras bonus värd 1 000 kr för att vara redo när tävlingen sparkar igång i början av februari.

Hämta er bonus från Bet365 värd 1 000 kr här!

 

Så här kommer tävlingen gå till

Vi kan inte avslöja alla detaljer än men vi kan berätta att det gäller att tippa vilka lag som går vidare till kvartsfinalerna i Champions League från dessa matchserier

PSG – Chelsea
Manchester City – Barcelona
Juventus – Dortmund
Arsenal – Monaco

För att inte missa denna unika tävling, följ oss på Facebook samt Twitter.