Uppladdning inför Champions League-finalen: Bästa oddsen just nu

Emil Jakobsson Publicerat: 1 juni 2015

På lördag smäller det. Juventus mot Barcelona i en väldigt efterlängtad Champions League-final. Vi kommer under hela veckan fram till finalen ladda upp med texter och olika vinklar inför den stora matchen.

Olympiastadion i Berlin är skådeplatsen för Champions League-finalen på lördag. Arenan var även värd för den tyska cupfinalen mellan Dortmund och Wolfsburg så sent som förra helgen och 2006 var det här Sverige tog en tung 1-0-seger mot Paraguay i VM. Även finalen under VM 2016 mellan Italien och Frankrike där Zinedine Zidane drog på sig ett rött kort efter att ha skallat Marco Materazzi.

Värt att notera är även att Gianluigi Buffon och Andrea Pirlo var med och vann den finalen för Italien. De har med andra ord ganska goda minnen från den här arenan.

Här nedanför ser ni de bästa oddsen just nu ett par dagar innan finalen spelas. Vi kommer återkomma senare under veckan med intressant statistik, olika dueller som kan avgöra finalen och mycket mer. Under fredagen kommer vi sedan spela vår riktiga spelanalys inför matchen samt våra bästa speltips.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 5,9 unibet logo
Oavgjort 4,15 unibet logo
Barcelona 1,63 superlenny logo
Över 2,5 mål 1,95 comeon logo
Under 2,5 mål 1,92 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent:

 

Statistik, jämför lagen: