Uppladdning inför NHL-säsongen, var med på plats!

Emil Jakobsson Publicerat: 3 augusti 2014

New York Rangers
Vi på Spelbloggare.se kommer vara på plats i USA för att bevaka och analysera flera NHL-matcher i inledningen av säsongen här i oktober. Nu kan vi via vår partner Nickes.Com tipsa om en riktigt drömresa för er som vill följa med till New York för att se när historia skrivs.

Förra säsongen vann New York Rangers den östra konferensen efter en tuff finalserie mot Montréal Canadiens.

Väl i Stanley Cup-finalen förlorade man mot Los Angeles Kings men inför lagets hemmapremiär i oktober ska laget hyllas och bannern som deklarerar dem som ”Eastern Conference Champions” ska hissas till taket.

Vill ni vara på plats och se hemmapremiären mot Toronto, New York-derbyt mot Islanders samt en het drabbning mot Carolina inom loppet av sex dagar i mitten av oktober?

Resan anordnas av Nickes.Com och ni kan läsa mer om den samt skicka in en intresseanmälan här.

Missa inte denna unika chans att vara med när historia skrivs och Henrik Lundqvist ska hyllas för sin största prestation borta i NHL.
För er som inte kan vara på plats. Vi kommer ge er detaljerade artiklar inför matcherna med våra analyser och speltips för alla matcher vi ser på plats under USA-resan. Det kommer bli mycket ishockey där i oktober om vi säger så.