Streama Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund: Live Stream 19/1

Spelbloggare Publicerat: 18 januari 2021

Gratis stream inför Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund, tisdagen den 19/1 2021, med information om hur du hittar live stream till matchen.

Bundesliga bjuder på veckomatcher och en av de hetaste är utan tvekan toppmötet i form av Leverkusen mot Dortmund. Vi presenterar enbart helt kostnadsfria streams till matchen, var du kan se Leverkusen – Dortmund i form av stream samt på TV med tillhörande tider.

Matchen är en extremt viktig sådan i toppen av tyska Bundesliga, där det är tabelltrean mot tabellfyran. Vilket – om något – tar tre tunga poäng och hakar på i den absoluta toppstriden?

Avsparkstid är 20:30 och våra listade streams startar precis före avspark, och fortsätter ända till slutsignalen.

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund

för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund Stream

  1. Klicka här för att öppna konto hos Bet365!
  2. Gör en insättning till ditt spelkonto
  3. Gå till livestreams och se matchen utan kostnad.
  4. Streama på!

Om man utöver att vilja streama matchen, också planerar att spela på densamma, kan man det på samma sidor som Leverkusen – Dortmund visas på. Livestreamingen är dessutom ett utmärkt komplement om man vill livebetta på matchen. Var steget före och hitta de bästa oddsen!

Leverkusen – Dortmund på TV

Matchen visas också på traditionell TV, om man föredrar det över gratis streaming, och det är på Viasat Fotboll, Viasat Ultra HD samt Viaplay. Då får man tillgång till ett gediget införsnack till matchen.

Kanal: Viasat Fotboll & Viasat Ultra HD
TV-tid: 20:30

Fler streams idag

Villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.