Streama Juventus – Crotone: Live Stream 22/2

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2021

Ännu en vecka tar vid och det innebär fotbollsfest från Italien och Serie A, måndagen den 22 februari 2021, när två desperata lag drabbar samman. Läs mer om hur du kan streama Juventus – Crotone här samt var man hittar bäst Juventus – Crotone live stream.

Juventus - Crotone

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett lag i toppen, ett i botten. Men med precis lika viktiga poäng som det facto står på spel. Juventus, som varit oväntat svaga under säsongen och inte är bättre placerade än sexa, välkomnar seriens jumbo, alltså Crotone, till Allianz Stadium. Avsparken sker 21:00.

På 22 omgångar har Crotone inte fått ihop fler än 12 poäng, vilket föga förvånande innebär en sistaplats. Till säker mark, men med matchen mindre spelad, har de hela åtta pinnar – någonting som kommer bli tufft att hämta in. Nu har de dessutom förlorat fyra matcher i följd, med en samlad målskillnad om 2-11.

Men kanske är det perfekt tajming att ställas mot Juventus? “Den gamla damen”, som de kallas, förlorade veckans CL-möte mot Porto och torskade dessförinnan mot Napoli i Serie A. Nu måste vinsterna radas upp som på löpande band för att Scudetton ska kunna fortsätta vara inom räckhåll.

Match: Juventus – Crotone
Tid: 21:00, 22 februari 2021
Live Stream: Bet365 & Unibet
Spel: Läs speltips inför Juventus – Crotone

Juventus – Crotone Stream

Hos Bet365 kan man se Juventus – Crotone stream utan minsta kostnad, helt till skillnad från andra former av abonnemang med rättigheter till Serie A. Detta är möjligt då de är ett av flera spelbolag som streamar sport gratis.

Hur gör man då? Enkelt! Öppnar sitt konto via en av länkarna här på sidan, sätter in 50 kronor eller mer och öppnar sedan streamingtjänsten. Det bästa är att man kan hålla kvar saldot positivt och fortsätta se massvis av sport streams utan behöva tippa, om man inte vill. Man behöver alltså bara se till att ha ett positivt spelsaldo.

  1. Klicka här för att komma till Bet365
  2. Registrera ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Se Juventus – Crotone stream online

Live Stream för Juventus – Crotone

Ett annat alternativ är Unibet, där man också kan se live stream Juventus – Crotone. Principen är helt densamma som för ovanstående alternativ, men här behöver man faktiskt bara sätta in så lite som 25 kronor eller mer.

Streama Juventus – Crotone

  1. Klicka på denna länk för att komma till Unibet.
  2. Öppna ditt konto.
  3. Gör en insättning på minst 50 kronor.
  4. Streama Juventus – Crotone live