Dagens Dubbel | Rekar & odds | Lördag 12 juni: EM 2021

Simon Pålsson Publicerat: 12 juni 2021

Dagens bästa speltips i en dubbel är vad vi hittar inför den andra EM-dagen. Det blir ett speltips på Danmark, och ett speltips på Belgien.

Dagens Dubbel med odds från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den första riktiga EM-dagen står för dörren när Wales och Schweiz inleder lördagen med den tidiga matchen redan på eftermiddagen. Framåt kvällen ska det sedan till att spelas ytterligare två matcher och det är inga dåliga matcher som väntar.

18:00 Danmark – Finland
21:00 Belgien – Ryssland

På förhand finns det mycket som talar för att dessa matcher blir viktiga för fortsättningen i gruppen, inte minst då Danmark och Belgien är ganska tydliga favoriter till att gå vidare som etta och tvåa. Men kan övriga lag störa? Då kan det vara läge att göra det direkt i premiären.

Vi har såklart hittat en dubbel inför den första riktiga EM-dagen. Den ger 5,08 gånger pengarna hos Lucky Sports.

DUBBLA UPP – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har en EM-bonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

Dagens Dubbel från Lucky Sports: 5,08 gånger pengarna.

  dubbla upp – eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Finland första kortet (2,18)

Finland är stor underdog inför mötet med Danmark och det ska mycket till för att man ska gå av Parken i Köpenhamn med poäng från EM-premiären. Men om det ska gå vägen behöver man mest troligt spela ett otroligt bra försvarsspel – och gärna med ett eller två element av att också spela lite fult.

Därför är jag säker på att Finland kommer att gå stenhårt in i duellerna redan från första stund och den vägen sätta tonen på matchen.

Finland att få det första kortet i matchen finns till 2,18 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 2: Romelu Lukaku målskytt (2,33)

Det finns många som håller Romelu Lukaku som favorit till att vinna skytteligan i EM 2021 och pressen på anfallaren är ganska stor efter den starka säsong som han har haft i Serie A. Där vann den belgiske landslagsanfallaren skytteligan och ligatiteln med sitt Inter.

Mot Ryssland bör Belgien kunna göra ett par mål framåt, med tanke på att det är ett ryskt landslag som tappat stora delar av sin defensiva linje från VM 2018. Redan då var man ganska skakiga – men jag tror att man släpper in fler mål den här gången.

Romelu Lukaku målskytt mot Ryssland finns till 2,33 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel från Lucky Sports: 5,08 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Finland första kortet + Lukaku målskytt
Odds: 5,08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, lördag 12 juni 2021